De signalerende rol van recensenten is voorbij. Waar papieren media al langer aan de zijlijn staan, treft de kaalslag nu ook de online muziekjournalistiek. Blog na blog valt om: KindaMuzik, Kicking the Habit. Waar kun je nog terecht als artiest voor je echt van nationaal belang bent? En als recensies passé zijn, wat is er dan voor in de plaats gekomen? Hoe val je op bij de gatekeepers? Hoe kun je je muziek nog promoten anno 2017?

Op woensdag 7 juni vertellen hoofdredacteur Niels Aalbers (hoofdredacteur 3voor12 en voorheen de blog e.h.p.o.), Souf Kinani (managing editor bij Noisey) en ervaringsdeskundige Paul Sinha (3fm Serious Talent, tekende bij Top Notch en stond bij DWDD) live tijdens World Domination in Deventer hoe het er écht aan toegaat. Want wie de wereld wil veroveren met zijn muziek weet: de echt relevante tips en trucs beginnen pas waar internet ophoudt. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Neem daarvoor één track mee op cd, usb of op je telefoon en wie weet wordt jouw track uitgeloot en live afgespeeld.

Ga naar het facebook-event.

World Domination

Hoe verover je de wereld als muzikant?

Wees eens eerlijk: wat wil je als muzikant, band of producer? Juist: absolute wereldheerschappij! Daarom is productiehuis Oost-Nederland (onderdeel van De Nieuwe Oost) gestart met World Domination, een nieuwe serie ontmoetingen waarin we de muziekindustrie voor jou naar Oost-Nederland halen.

Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals.

World Domination vindt ongeveer om de maand plaats in de bovenzaal van productiehuis Oost-Nederland in Deventer en toegang is altijd gratis.

Houd voor laatste insiderstips de facebookgroep in de gaten.

Contactpersonen

Voor vragen of ideeën neem contact op met:

Voor vragen of ideeën neem contact op met:

Terug naar programma

Gerelateerde items