Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Dansers gezocht!

Heb jij een verbinding met het maken van muziek of bespeel jij een instrument? Meld je dan aan voor deze nieuwe uitdaging!

In Moving Sounds komen vier dansers van verschillende achtergronden samen. Ze maken een reis door verschillende muziekgenres,herinneringen en gevoelens. In deze dynamische performance creëren de dansers zelf de muziek die het ritme van de bewegingen bepaalt en ontdekken ze daarmee de verschillende ritmes van het leven.

Ruben Chi, choreograaf en urban danser, is op zoek naar dansers die deze uitdaging aan willen gaan. Op zondagmiddag 17 maart van 14.00-17.00 uur organiseert hij in Theater a/d Rijn een auditieronde. Tijdens deze auditie kun jij laten zien dat je thuishoort in zijn nieuwe voorstelling.

Wat moet je doen? Bereid een korte solo (tussen de 1 en 5 minuten) voor die dans en muziek goed met elkaar combineert. Hoe je dat doet? Dat mag je zelf bepalen! Aanmelden voor en vragen stellen over deze dag kan door een mail te sturen naar info@rubenchi.com. Vergeet bij deze aanmelding niet je CV en beeldmateriaal van jezelf als dansers/muzikant mee te sturen.

Ruben Chi heeft de opleiding Arties Dans Urban afgerond en werd bekend als uitvoerend dansers bij het bekende en populaire streetdance spektakel Blaze The Show, won hij vijf keer Juste Debout Locking, en heeft hij voor talloze artiesten op nationaal en internationaal podium gedanst, waaronder Armin van Buren, Sheila E, The Ladies of Soul en tijdens het F1 Grand Prix in Singapore.

Waar: Theater a/d Rijn / Wanneer: 17.03.2019 / Tijd: 14.00-17.00

Meer nieuws

Twee grootse festivalavonden tijdens de Boekenweek

Literaire feesten met interviews, lezingen, optredens, prijsuitreikingen en voordrachten in Nijmegen en Zwolle.

TAGS: literatuur

>

Gezocht: de beste verhalen over moeders

Is het vertellen van verhalen je met de paplepel ingegoten? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd van het Groot Letterfestival!

TAGS: literatuur wedstrijd

>

Flash Fiction wedstrijd nu geopend

Win een grote prijs met een klein verhaal!

TAGS: wedstrijd

>

De Zon Als Hij Valt: theatertour

Yentl van Stokkum bewerkte het chapbook van Joost Oomen voor toneel

TAGS: theater literatuur

>

Igor Vrebac geselecteerd voor Het Atelier – Oerol

Igor Vrebac is uitgekozen voor het talentontwikkelingsproject Het Atelier.

TAGS: theater talentontwikkeling

>