Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Zoek jij een stage of werkervaringsplek in de culturele sector? Bij De Nieuwe Oost | Wintertuin in Nijmegen zijn wij op zoek naar stagiair(e)s! In de periode november t/m maart hebben wij plek in ons team voor een stagiair(e) podiumredactie én een marketing- en communicatiestagiair(e). Beide stagiair(e)s zullen voornamelijk helpen bij de totstandkoming van het Nieuwe Types Festival in maart 2021.

  • Stagiair podiumredactie: je brainstormt mee over de inhoud en vorm van onze programma’s, je schrijft programmateksten, nodigt artiesten uit, stelt draaiboeken op en leest mee met subsidieaanvragen.
  • Marketing- en communicatiestagiair: je beheert de sociale media, vult de nieuwsbrief, denkt mee over nieuwe campagnes, benadert partners en pers en helpt nieuw publiek te bereiken.

Bij De Nieuwe Oost | Wintertuin houden we ons bezig met schrijven en verhalen, begeleiden we beginnende schrijvers bij het maken van nieuwe verhalen, het geven van optredens en het ontwikkelen van nieuwe ideeën, bedenken we projecten waarin verhalen een centrale rol spelen en organiseren we literaire events en festivals. Kom jij ons team versterken?

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

De Volkskrant geeft vier sterren aan debuutroman Simone Atangana Bekono

Confrontaties van Simone Atangana Bekono gaat over het dorp, de vreemdeling, de haat, en de liefde.

>

Tessa van Rooijen winnaar Nieuwe Types Afstudeerprijs

Vierdejaars ArtEZ Creative Writing wint de prijs het beste afstudeerproject van een Nederlandse of Vlaamse schrijfopleiding

>

Geen Wintertuinfestival, maar Wintertuin2020

Coronaproof evenementen, zowel on- als offline, van september t/m december.

>

Najaarsprogramma Theater a/d Rijn online!

De Arnhemse Meisjes, Ludwig Bindervoet, Tim Hammer, Maison the Faux en Booi Kluiving zijn dit najaar te zien bij Theater a/d Rijn.

>

De Nieuwe Oost op de Bank | Deel 3

Het is een tijd waarin een nieuwe realiteit en dus nieuwe verhalen ontstaan. Lees over de initiatieven van onze makers.

>