Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Of het nu een Snapchatverhaal of Twitterpoëzie is: iedereen kan schrijven. Buiten zinnen, hét nieuwe festival voor en door jongeren, neemt dit als uitgangspunt en zoekt de grenzen op. Grenzen tussen schrijver en lezer, tussen literatuur, muziek en theater, tussen offline en online. Veel tijd om achterover te leunen krijgt het publiek niet. Auteurs geven deelnemers net dat éne zetje wat ze nodig hebben om zelf aan het schrijven te slaan.

Tijdens deze avond kun je bij Henk van Straten leren hoe je een goed autobiografisch verhaal schrijft. Of ga je in de leer bij Versjes van Lars en met Massih Hutak tijdens een speedleeskring op zoek naar de oplossing voor de wereldproblematiek. Je kunt ook meewerken aan een speciale festivaluitgave van literair tijdschrift Op Ruwe Planken. Even geen zin om actief mee te doen? Leun dan achterover bij de minicolleges van de Radboud Universiteit Nijmegen of geniet van optredens van spoken word artiesten als Jesse Laport.

Bij een festival hoort ook muziek en welke muziek heeft er meer met taal te maken dan hiphop? Dichter Dennis Gaens gaat met schrijver en Jeugd van Tegenwoordig-lid Pepijn Lanen in gesprek over het verband tussen hiphop en literatuur. New Arts laat samen met Winne en Nanah Dae horen wat voor talent Nijmegen heeft. Als knallende afsluiting zal Yung Internet de bibliotheek platspelen. Dat ze het publiek volledig mee krijgen hebben ze afgelopen zomer al bewezen op het Valkhof Festival.

Buiten Zinnen wordt ook georganiseerd door:

Contactpersonen

Meer weten over Buiten Zinnen? Laat het Laurens weten.

Gerelateerde items