Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Op dinsdag 27 november presenteren we in Amsterdam twee nieuwe chapbooks: de novelle Mogelijke eigenschappen van Corinne Heyrman en de verzameling essays en gedichten een voorwerp dat nog leeft van Nikki Dekker. Naast een programma waarin Nikki en Corinne hun chapbooks op unieke wijze presenteren in een korte performance, is er volop gelegenheid om met elkaar te proosten en de chapbooks (tegen een gereduceerd tarief) aan te schaffen en te laten signeren. Kun je er niet bij zijn? Op vrijdag 23 november worden de chapbooks gepresenteerd tijdens de Avond van de Grote Beloftes op het Wintertuinfestival.

Over de chapbooks
In de novelle Mogelijke eigenschappen onderzoekt theatermaker en schrijver Corinne Heyrman het onderzoeken. Hoe weet je ooit wat waar is? Wie je bent, en waar je vandaan komt? En doet het er wel toe om de echte waarheid te weten te komen, of is de zoektocht net zo interessant? Nikki Dekker, schrijver en radiomaker, presenteert een voorwerp dat nog leeft: een verzameling essays en gedichten waarin ze persoonlijke associaties, ideeën en ervaringen verbindt met een kritisch denken over kapitalisme, seksisme en kolonialisme.

Toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk. Stuur een e-mail met als onderwerp ‘Reservering AvdGB Amsterdam’ naar melissa@denieuweoost.nl.

Facebook event

Contactpersonen

Vragen over publiciteit? Mail Roos.

Gerelateerd nieuws

Festivalavond vol aanstormend talent tijdens Nieuwe Types

Vrijdagavond 28 juni vindt 'De schrijvers van nu' plaats in Arnhem.

TAGS: literatuur festival Nieuwe Types arnhem

>

de Wintertuinsessies zijn van start

De lente komt eraan en dat betekent dat de Wintertuinsessies weer zijn begonnen!

TAGS: literatuur wintertuinsessie talent talkshow

>

Gerelateerde items