Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Dance Flavours

Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours Performance Night: een podium voor werk van opkomende makers in verschillende stadia van het maakproces, van work in progress tot herneming. Bij Dance Flavours krijg je de mogelijkheid om te proeven van het werk van verschillende hedendaagse dansmakers. De Arnhemse Meisjes willen op die manier nieuwe mogelijkheden in de stad creëren voor professionele dansers en makers op het gebied van hedendaagse dans.

Normaal gesproken drie keer per jaar in Theater a/d Rijn, maar op 2 april 2021 bij je thuis te bewonderen tijdens Oostpool Stream. Via Oostpool Stream maak je mee wat er op dat moment live in Huis Oostpool gespeeld wordt.

Op het menu van de 14e editie van Dance Flavours staat:

a Matter of Time van TeaTime Company
Drie dansers tarten de wetten van de Natuur en dagen elkaar uit om los te komen van zwaartekracht, om tijd te vervormen en het onmogelijke te bereiken. Newton, eat your heart out!

It’s a Work In Progress of A Matter of Time, directed by Piet Van Dycke. The piece will premiere on NCFI  in Ireland. November 2021. The piece is commissioned by NCFI and Arts Council Ireland.

Out of my Mind van Fernanda Silva
Out of my Mind is een korte solo die Fernanda Silva speciaal voor Julia Heiders’ danserslichaam heeft gemaakt. De solo drukt de wens uit om onszelf meer af te stemmen op onze lichamen, in plaats van vast te zitten in ons hoofd en onze gedachten.

Nogi v ruki i vperiod van Hellen Boyko
Hellen Boyko herintroduceert de Russische waarden, tradities, taal en cultuur in deze danssolo als doopritueel. Met dit stuk wil Hellen laten zien hoe bijna elke Rus zijn of haar erfgoed ervaart wanneer ze iets vertrouwds zien, horen of ruiken – zoals een stuk tekst uit De meester en Margarita van Michail Boelgakov, muziek van Sjostakovitsj of het luiden van een kerkklok.

Kijk voor alle info over Dance Flavours Performance Night bij de Arnhemse Meisjes.

Contactpersonen

Voor vragen kun je terecht bij Linda

Gerelateerd nieuws

Dansfestival Moving Futures dit jaar online

Van 22 t/m 29 april kun je hét landelijke festival met de nieuwste generatie dansmakers, online meemaken.

TAGS:

>

Najaarsprogramma Theater a/d Rijn online!

De Arnhemse Meisjes, Ludwig Bindervoet, Tim Hammer, Maison the Faux en Booi Kluiving zijn dit najaar te zien bij Theater a/d Rijn.

TAGS:

>

De Nieuwe Oost op de Bank | Deel 3

Het is een tijd waarin een nieuwe realiteit en dus nieuwe verhalen ontstaan. Lees over de initiatieven van onze makers.

TAGS:

>