Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Na KEK (2018) en Let’s Play (2020) komt theatermaker Booi Kluiving opnieuw met een hedendaagse voorstelling over internetcultuur; De Memers. In De Memers wordt een ode gemaakt aan al die eigenzinnige plaatjes online; de internetmemes. Booi onderzoekt dit internetfenomeen en maakt de vertaalslag van de typerende beeldtaal en internetcultuur naar het theater. Van LOLcats tot simps. Van Big Chungus tot Dat Boi. Van Rick Rolling tot Pepe The Frog. Of je nou een totale normie bent of een doorgewinterde shitposter. Laat je in deze live cinema voorstelling meevoeren in de wonderlijke wereld van edgy internetmemes. 

Een coproductie van De Nieuwe Oost en Feikes Huis.

Educatie

Rondom de voorstelling is een workshop door Booi Kluiving te boeken. In deze verdiepende workshop leren leerlingen aan de hand van een analoge mememaker zelf memes te maken en te reflecteren op de kunstzinnige en sociaal-ethische dimensies van memecultuur. Doelgroep: bovenbouw HAVO/VWO (14+).

>Neem voor meer informatie over de educatiemogelijkheden contact op met Mirte ten Broek.

Volgende quote

Contactpersonen

Neem voor meer informatie over boekingen contact op met Eve

Neem voor meer informatie over communicatie en marketing contact op met Nienke

Gerelateerd nieuws

Theater- en dansaanbod 2021-2022 bekend

Speciaal voor programmeurs, theaters en festivals bundelen we het aanbod van onze theater- en dansproducties in 2021-2022.

TAGS: theater dans aanbod

>

Najaarsprogramma Theater a/d Rijn online!

De Arnhemse Meisjes, Ludwig Bindervoet, Tim Hammer, Maison the Faux en Booi Kluiving zijn dit najaar te zien bij Theater a/d Rijn.

TAGS:

>

De Nieuwe Oost op de bank | Deel 2

Lees, luister en kijk met ons mee

TAGS:

>