Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Eva van Pelt speelt: Nora

Eva van Pelt debuteerde met het Nederlandstalige album ZWART (2016) en werkt nu aan Nora: een voorstelling waarin muziek, literatuur, theater en beeld samenkomen.

Samen met De Nieuwe Oost gaat Eva de uitdaging aan om al die disciplines samen te voegen in een coherente voorstelling. Dit experiment resulteerde in Nora en een voorstelling op poëziefestival Het Tuinfeest in Deventer op zaterdag 5 augustus. In Nora treed je binnen in de parallelle wereld waarin verwarring op de loer ligt. De regie van deze korte performance Nora ligt in handen van Mart van Berckel.

Eva studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, maakte eerder drie muzikale voorstellingen voor Theaterfestival Boulevard en debuteerde in 2016 met het Nederlandstalige album ZWART.

Muzikaal en artistiek laat Eva zich inspireren door Wende Snijders, Maarten van Roozendaal, Roosbeef, Fiona Apple, Fink en Beth Hart.

Zie voor meer informatie evavanpelt.com

" rel="" desc="Alleen, de eerste single van Eva van Pelts debuutalbum ZWART (2016). Nederlandstalig donker, eigenwijs en fris." title="Eva van Pelt - Alleen">

Gerelateerde items