Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Booster Festival en De Nieuwe Oost presenteren het online Feedback Café!

“Wat kan ik als artiest doen om deze tijd nuttig te besteden?
“Hoe stel ik een releaseplan op voor mijn nieuwe album?”
“Hoe creëer ik vet artwork zonder er een fortuin aan te spenderen?”

Wil jij antwoord op dit soort vragen of wil je je laten inspireren in een brainstorm? Schrijf je dan in voor het Feedback Café op dinsdag 19 mei 2020.

Wat houdt het Feedback Café in?

Tijdens het online ‘Feedback Café’ zet De Nieuwe Oost pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten uit Oost Nederland. Door online te sparren met professionals en andere artiesten krijg je misschien nieuwe inzichten en verse inspiratie voor jouw project. De insteek ligt niet enkel op het business/industrie aspect; er is ook ruimte om creatieve blokkades, processen en tips te behandelen. Elke brandende vraag is er één die beantwoord kan worden in het Feedback Café.

Op dinsdag 19 mei vond de vuurdoop van het online Feedback Café plaats. Met drie volle groepsgesprekken was het voor een eerste editie een fantastische aftrap! De Nieuwe Oost & Booster organiseren samen de tweede editie van het online Feedback Café op dinsdag 9 juni van 13:30 tot 15:30 via Zoom. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend en inschrijven kan tot en met woensdag 3 juni via deze link.

Contactpersonen

Gerelateerde items