Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Eén schrijver, één interviewer. Tijdens de podcastreeks Het Grote Gesprek gaan we terug naar de basis en duiken we in anderhalf uur de diepte in, om zo het boek aan de realiteit te verbinden. Een gesprek over de rol van literatuur en meer in het bijzonder de kracht van het boek als gids door onze onstuimige werkelijkheid.

Alle edities zijn te beluisteren via Spotify of Soundcloud. Abonneer je op onze kanalen om niks te missen!

 

Wintertuinfestival: Het grote gesprek live!

Op 27 november 2021, als onderdeel van het Wintertuinfestival, gaan Hanna BervoetsDavid van Reybrouck en Connie Palmen in Het Grote Gesprek met elkaar om tafel. Onder leiding van schrijver Marjolein Visser bespreken zij de kracht van fictie: Hoe kunnen we de wereld door de lens van fictie bezien en verkennen? En hoe kan de verbeeldingskracht ons helpen navigeren door deze roerige tijden? Bervoets, Van Reybrouck en Palmen belichten als vertegenwoordigers van respectievelijk de fictie, non-fictie en auto-fictie zo elk een aspect van de discussie.

Als inleiding op Het Grote Gesprek publiceren we in november driemaal Het Voorgesprek: een één-op-één-gesprek tussen Marjolein Visser en iedere auteur over hun werk en achtergrond, en waarin ze kort samen het festivalthema  ‘fictie als gids’ onderzoeken. Het Voorgesprek is een podcastreeks bestaande uit drie delen.

Wintertuinfestival
Maandag 1 november
Het Voorgesprek met Hanna Bervoets
Maandag 8 november
Het Voorgesprek met Connie Palmen
Maandag 15 november
Het Voorgesprek met David van Reybrouck

Wintertuinfestival
Zaterdag 27 november

21.10 – 22.00 uur Rode Zaal | Het Grote Gesprek met Hanna BervoetsDavid van Reybrouck en Connie Palmen o.l.v. Marjolein Visser

De Nieuwe Oost|Wintertuin · Het Grote Gesprek

Gerelateerd nieuws

Wintertuinfestival zet fictie in als gids

Het Nijmeegse Wintertuinfestival krijgt deze editie een aangepaste vorm.

TAGS:

>