Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Altijd al een keer in de crypte van de kerk naar een concert willen luisteren? Of in de kelder van de Vrijmetselaarsloge? Dat kan! Leer de stad onder de stad kennen tijdens Kelderfest. Een tiental ondergrondse locaties in Deventer gaan speciaal voor deze festivalavond open voor publiek.

Tien artiesten. Tien locaties. Line-up: Roosbeef (Solo), Donnerwetter Exploration Sessies, BOT, Maarten Vos, Hitsig (+ special guest), Hausmagger, Frietboer & Unannounced Guest, Zino, Colored Monkeys’ MonkeyJam, Harald Austbo. In intieme sets van 20 minuten krijgt het publiek niet alleen de kans om internationaal en nationaal talent van dichtbij te zien, maar ook om de normaal onzichtbare kelders en cryptes van Deventer te verkennen.
Met een vooruitstrevend programma vol intieme shows op unieke locaties belooft Kelderfest een frisse avond buiten het reguliere festivalseizoen te worden.

Kelderfest is een nieuw initiatief van Burgerweeshuis, De Nieuwe Oost, Deventer Verhaal en De Perifeer, met tien intieme optredens in kelders en souterrains door heel Deventer. De optredens zullen plaatsvinden in de Athenaeumbibliotheek, de Elegast, de Gewelvenkelder van Museum de Waag, Café Kaal, de Burgerweeshuiskelder, de Stadhuiskelder, Magnus Domus, de Vrijmetselaarsloge, de Crypte van de Lebuïnuskerk en in de Rondeel.

Tickets (te koop via deze webpagina en op de avond zelf bij de kassa van het Burgerweeshuis) kunnen op 25 november vanaf 19.30 worden ingewisseld voor een polsbandje. Dat kan uitsluitend bij het Burgerweeshuis en de kassa van Museum de Waag. Kelderfest begint om 20.00. De programmering duurt tot ongeveer 0.30 uur. Houd rekening met de beperkte capaciteit en de beperkte faciliteiten van de kelders. Kom dus op tijd!

Contactpersonen

Productie

Productie

Marketing

Gerelateerd nieuws

Kelderfest in 10 kelders in Deventer

Roosbeef, BOT, Maarten Vos, Hausmagger, Zino en vele anderen op 25 november.

TAGS: Deventer Kelderfest Roosbeef BOT Hausmagger Maarten Vos Zino Donnerwetter

>