Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Altijd al een keer in de crypte van de kerk naar een concert willen luisteren? Of in de kelder van de Vrijmetselaarsloge? Dat kan! Leer de stad onder de stad kennen tijdens Kelderfest. Een tiental ondergrondse locaties in Deventer gaan speciaal voor deze festivalavond open voor publiek.

Tien artiesten. Tien locaties.  In intieme sets van 20 minuten krijgt het publiek niet alleen de kans om internationaal en nationaal talent van dichtbij te zien, maar ook om de normaal onzichtbare kelders en cryptes van Deventer te verkennen. Met een vooruitstrevend programma vol intieme shows op unieke locaties belooft Kelderfest ook dit jaar weer een frisse avond buiten het reguliere festivalseizoen te worden.

Kelderfest is een nieuw initiatief van Burgerweeshuis, De Nieuwe Oost, Deventer Verhaal en De Perifeer, met intieme optredens in kelders en souterrains door heel Deventer. De optredens vonden in 2017 in de Athenaeumbibliotheek, de Elegast, de Gewelvenkelder van Museum de Waag, Café Kaal, de Burgerweeshuiskelder, de Stadhuiskelder, Magnus Domus, de Vrijmetselaarsloge, de Crypte van de Lebuïnuskerk en in de Rondeel.

Contactpersonen

Productie

Productie

Gerelateerd nieuws

Kelderfest in 10 kelders in Deventer

Roosbeef, BOT, Maarten Vos, Hausmagger, Zino en vele anderen op 25 november.

TAGS: Deventer Kelderfest Roosbeef BOT Hausmagger Maarten Vos Zino Donnerwetter

>