Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Literaire performances 

Heerlijk al die bands op het Valkhof Festival, maar een beetje rust tussendoor kan geen kwaad. Schuif in de verstilde ambience van de kapel aan bij literaire performances. Corinne Heyrman onderzoekt de band tussen waarheid en verbeelding. Laurens van de Linde beschrijft een roadtrip en maakte daar een soundtrack bij. Marjolein Visser vertelt over die ene keer dat ze met een uitgeprocedeerde asielzoeker meeging naar zijn thuisland Mali.

Literaire stoelendans

Vijf schrijvers, vier stoelen, muziek en… STOP! De stoelendans, een klassieker op feesten en partijen, heeft er een variant bij. In de Literaire Stoelendans strijden vijf schrijvers om een felbegeerde zitplaats. Slaagt een schrijver er niet in een stoel te bemachtigen, dan moet hij of zij voordragen. Wie houdt het ‘t langst vol? Welke auteur mag zich stoelendanskampioen noemen?

Merkwaardige verhalen 

Een betonblok op zolder vinden, een roodborstje met laserogen en muziekinstrumenten die in fruit veranderen: het kan allemaal – en het kan nog altijd vreemder – tijdens Merkwááááárdige verhalen. Marc van der Holst, Joost Oomen en Marjolein Takman vermaken je in deze prachtige kapel met verhalen vol absurdistische proza.

 

Gerelateerde items