Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

In de audiovoorstelling Backward Turkey schetst maker Marco Martens, aan de hand van een festivalervaring met vrienden in Zwitserland, een portret van een generatie die meer in hun hoofd zit dan in hun lijf.

Luisterwandeling

Op 17 juli neemt hij je mee op een gratis luisterwandeling door Nijmegen! In Backward Turkey reis je op talige en muzikale wijze met hem af naar een festival in Zwitserland. Bibliotheek De Mariënburg is het vertrekpunt en de wandeling eindigt bij de Zeester. Deelname is gratis. Er zijn slechts tien plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Luistervoorstelling

Lukt het je niet bij de luisterwandeling aanwezig te zijn? Niet getreurd. Je kunt hem ook zelf maken met de gratis luistervoorstelling. Van 17 juli t/m 20 september te beluisteren! Een half uur lang ga je mee op zoektocht om beter naar je lijf te leren luisteren.

Kijk op nijmegen.dejongensvanhiernaast.nl voor alle vertrekpunten, scan de QR-code op de poster en start je wandeling. Of stap op de fiets, vindt een zitplek of ga hangen in het park. Kijk voor meer info op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

De Nieuwe Oost | Wintertuin is medeorganisator van Backward Turkey, samen met de Bibliotheek Gelderland Zuid, Mensen Zeggen Dingen en buiten zinnen.

Gerelateerde items