Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Wet DBA, Fair Practice Code, Modelovereenkomsten, we hebben er allemaal al wel over gehoord/mee te maken, maar wat zijn de gevolgen? Wanneer ben je zelfstandig? Wanneer loop je het risico op een boete? De belastingdienst heeft namelijk een iets andere definitie van zelfstandigheid dan de meeste artiesten en makers. Waar moet je rekening mee houden als je een stichting opricht, ben je bv verplicht een cao te volgen?

Is dit voor jou van belang, maar weet je niet zoveel van wetten en modelovereenkomsten af? Geen paniek, want onze assistent zakelijk leiding Floor Ruyters en coördinator Schakel025 Esther Dikkers zoeken graag samen met je naar een oplossing tijdens deze speciale makersmeeting. (Dit is een herhaling van de meeting van afgelopen april 2019).

Up next: rechtsvormen

Na de meeting op 30 september organiseren in 2020 een bijeenkomst die zich meer zal richten op rechtsvormen: welke zijn er? Voor wie is welke rechtsvorm handig? Waar moet je rekening mee houden als je een stichting opricht, ben je bijvoorbeeld verplicht een cao te volgen? Meer informatie over deze bijeenkomst in november volgt binnenkort, het is nog niet mogelijk je hiervoor aan te melden.

Contactpersonen

Wil je meer weten over deze meeting? Neem dan contact op met Floor Ruyters

Gerelateerde items