Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Tijdens de Makersmeeting krijg jij als maker de kans om je idee te pitchen, vragen te stellen en kennis te maken met het team van De Nieuwe Oost. Regelmatig nodigen we hierbij  programmeurs en vakgenoten uit, waaronder Leonie Clement van Cement Festival, Aukje Verhoog van Fringe Festival. Aansluitend kun je om 17:00 work in progress van een van de makers van De Nieuwe Oost bezoeken tijdens Uurtje Oost.

Online ontmoeten we je graag
Het is op dit moment niet mogelijk elkaar in Theater a/d Rijn te ontmoeten. Maar net als altijd, en juist in deze tijd, willen we (beginnende) makers ondersteunen met vragen rondom de beroepspraktijk. Ben je maker (op het vlak van dans, theater, literatuur, muziek of iets er tussenin) en hebt je plannen die je wilt delen? Wil je met ons in gesprek? Mail ons en we verwijzen je door of plannen een bel- of Skype-afspraak met je in.

foto: Moon Saris

Contactpersonen

Meld je aan via Eve en laat ons weten wat je wilt maken, waarom je het wilt maken, hoe je jouw plan wilt realiseren, voor wie je het wil maken en wat jouw plan relevant maakt. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Gerelateerde items