Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Mind the Body is een fysieke solovoorstelling van Anton van der Sluis over de wonderlijke wereld van het hoofd en het lichaam. Anton van der Sluis zoekt de grenzen op van waar het lichaam eindigt en het hoofd begint, en andersom.

Een man probeert het lichaam te (be)grijpen en van het controlerende hoofd af te komen. Maar wat is een lichaam zonder een hoofd om het te sturen? En hoe beweegt een hoofd zonder een lichaam om het te dragen?

Hoewel het hoofd ervoor zorgt dat we de wereld kunnen ordenen en begrijpen, weerhoudt het ons er paradoxaal genoeg van om contact te maken met ons lichaam en de wereld daaromheen. Mind the Body is ontstaan vanuit het verlangen om het rationele hoofd en intuïtieve lichaam te verenigen. In deze sprekende, woordeloze voorstelling wordt voelbaar hoe hoofd en lichaam met elkaar verbonden zijn, maar ook hoe moeilijk het hoofd het ons kan maken.

Credits:

Maker & performer: Anton van der Sluis | Dramaturgisch advies: Nick Deroo | Met dank aan: De Nieuwe Oost, Jakop Ahlbom Company, Loes van der Pligt en Joshua Walter

Contactpersonen

Voor meer informatie en boekingen, neem contact op met Linda

Gerelateerd nieuws

Dansfestival Moving Futures dit jaar online

Van 22 t/m 29 april kun je hét landelijke festival met de nieuwste generatie dansmakers, online meemaken.

TAGS:

>

Theater- en dansaanbod 2021-2022 bekend

Speciaal voor programmeurs, theaters en festivals bundelen we het aanbod van onze theater- en dansproducties in 2021-2022.

TAGS: theater dans aanbod

>