Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Muziek Meeting Achterhoek

Panels, informatiemarkt en netwerkborrel

Op zaterdag 12 oktober, een week voordat de Popronde voor het eerst in Doetinchem neerstrijkt organiseren DRU Poppodium, productiehuis De Nieuwe Oost, De Gruitpoort en Dag van de Achterhoekse Popmuziek in De Gruitpoort in Doetinchem een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Er zijn verschillende paneldiscussies, een informatiemarkt en een afsluitende borrel.

Natuurlijk voor de muzikanten zelf maar ook producers, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia zijn van harte welkom. Kortom  iedereen die in de muziekbiz werkt of dat van plan is te gaan doen. Pop, rock, dance, hiphop….alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Paneldiscussies
Tijdens drie paneldiscussies worden verschillende professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. De panelleden delen hun kennis en geven tips over bijvoorbeeld  boekingen, het regelen van optredens, social media voor bands en meer interessante onderwerpen.

De panelgasten zijn o.a. Merijn Valk (programmeur Luxor), Bob Hogenelst (drummer Baskar, ex Birth Of Joy), Chris Moorman (landelijke organisatie Popronde), Esther Melanie (branding- en social media coach van onder meer Blanks en Typhoon).

Informatiemarkt
Daarnaast is er een informatiemarkt waar je persoonlijk in gesprek kan met organisaties als Poppunt Gelderland, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Gelders Goed, Where The Bands Are, 3voor12 Gelderland,  Achterhoekse Bandcompetitie en vele anderen.

Netwerkborrel
De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Gezellig nog even napraten met vakbroeders en aanwezige specialisten.

Programma

12.00 –                Zaal open

13.00 – 13.45     PANEL: Spelen!! spelen!! spelen!! Hoe kom ik aan meer optredens?

13.00 – 13.45     Master class produceren in de studio.

14.00 – 14.45     PANEL: Producers, dj’s hip hop

15.00 – 15.45     Social media voor muzikanten in 2020

Vanaf 16.00      Netwerk borrel

Informatiemarkt en demo’s gehele dag doorlopend tot 16.00

MELD JE AAN VOOR 10 OKTOBER EN ONTVANG 2 GRATIS CONSUMPTIEBONNEN VOOR DE BORREL

Contactpersonen

Voor vragen of ideeën neem contact op met:

Gerelateerde items