Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Drie schrijvers uit ons agentschap – Corinne Heyrman, Wout Waanders en Jante Wortel – komen samen met drie muzikanten/kunstenaars uit het netwerk van Extrapool – Kitty Maria van Ekeren, Staatseinde en Mirka Farabegoli. In koppels maken zij performances met als vertrekpunt drie eigenzinnige genres in de literatuur: bouquetreeks, sciencefiction en conspiracy theory.

Maar dat is nog niet alles…Speciaal voor Kunstnacht, creëren de talentvolle visuele kunstenaars Arash Fakhim en Matthias Schaareman samen met danscollectief de Arnhemse Meisjes een multidisciplinaire en interactieve tentoonstelling.

Nijmeegse Kunstnacht 2017
Films in een kartonnen huis, wetenschappelijke experimenten in het donker, theater performances tussen de boeken en een Grote Kunstshow in de Schouwburg. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht ervaar je spannende cross-overs van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, dans, wetenschap en multimedia op diverse culturele locaties verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex van Nijmegen. Stippel je eigen route uit en duik de nacht in!

www.nijmeegsekunstnacht.nl

Gerelateerde items