Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht op zaterdag 21 september staat De Nieuwe Oost op maar liefst vier locaties. In de gloednieuwe artiestenfoyer van De Vereeniging zie je work in progress van urban dansmaker Ruben Chi. Onze schrijvers exposeren in Museum Het Valkhof met een scala aan artiesten. Museum Arnhem en LUX presenteren de performance See me notice you van danscollectief de Arnhemse Meisjes! Vanuit Moving Futures staat danscollectief CollectivePRIME. in de Bastei met hun voorstelling Second.

Ruben Chi in De Vereeniging

Check in de gloednieuwe artiestenfoyer van De Vereeniging work in progress van urban dansmaker Ruben Chi. Samen met dansers Argil “Synthazoid” Randon, Oscar “Ozzi” Starin toont hij tijdens deze avond een voorproefje van zijn komende voorstelling Moving Sounds. In Moving Sounds maken ze een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens. Een concept waarbij de urban dansers ook de muzikanten zijn.

Schrijvers van De Nieuwe Oost in Museum het Valkhof

De Nieuwe Oost exposeert in het museum met een scala aan artiesten. Bezoek dichter Marc van der Holst bij de kunst van Mark Brusse, schrijver Marjolein Takman bij de Romeinse bodemvondsten of schrijver Gerjon Gijsbers in de escaperoom Universiteit in verzet. Daarnaast kun je naar Knust met Wasco, Cie. Perelman en Kunst & Kitsch met Helena Hoogenkamp & Lisa Weeda, die ook draait in het café. En sla ook vooral O Ratelslang Geil Beest van Joost Oomen en Willie Darktrousers en de livemuziek van Frino (Koen Frijns en Ruben den Brok) niet over!

Doorlopend programma

Tussen 20:00 en 01:00 is er een doorlopend programma op de deelnemende locaties. Bezoekers kunnen zelf een route samenstellen en krijgen met een passe-partout toegang tot alle locaties. Vanaf 00:00 wordt de Kunstnacht feestelijk afgesloten met het Nachtfeest in Brebl.

Contactpersonen

Neem voor meer informatie over de publiciteit contact op met Nienke

Neem voor meer informatie over het programma contact op met Myrna

Gerelateerd nieuws

De Nieuwe Oost gaat #radicaallokaal in Theater a/d Rijn

Binnen #radicaallokaal vragen wij makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’.

TAGS: Theater a/d Rijn makers arnhem

>

De Nieuwe Oost op de Bank | Deel 3

Het is een tijd waarin een nieuwe realiteit en dus nieuwe verhalen ontstaan. Lees over de initiatieven van onze makers.

TAGS:

>

De Nieuwe Oost op de bank

Maak thuis op je eigen bank kennis met onze makers, medewerkers en hun werk

TAGS:

>

Gerelateerde items