Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Het online Feedback Café komt terug met nieuwe tijden! De Nieuwe Oost & Booster organiseren alweer de vijfde editie van het event dat op dinsdag 27 oktober van 16.30 tot 18.30 via Zoom gaat plaatsvinden. We sluiten de dag vanaf 19.30 af met een talkshow. Samen met de aanwezige muziekprofessionals worden hier actuele topics uit de muziekindustrie besproken, daarnaast wordt er een korte recap van de feedbackgesprekken gegeven.

Sinds de start van het online Feedback Café hebben er vier succesvolle edities van het event plaatsgevonden. Muzikanten en professionals uit heel Nederland hebben elkaar getroffen en er is op alle niveaus gespard over individuele vraagstukken die er bij muzikanten spelen. Niet alleen externe professionals konden feedback geven op de muzikanten, ook collega muzikanten waren aanwezig om hun eigen visie met de groep te delen.

Hoe organiseer ik een album release? Hoe kom ik aan de juiste sponsor? Hoe boek ik een eigen tour tijdens Corona? Hoe benader ik een label en in welke fase van het opnameproces doe ik dat? Wat is mijn visie? Hoe vind ik een plugger die bij mij past? Hoe kijken andere muzikanten tegen mij demo’s aan? – allemaal vragen die de revue zijn gepasseerd.

De inschrijving voor het OFC van dinsdag 27 oktober is vanaf nu geopend en aanmelden kan tot en met zondag 18 oktober via het aanmeldformulier: https://forms.gle/9YQjzHJnuKZMEWeU7

Facebook event: https://www.facebook.com/events/361956744848473

Gerelateerde items