Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Om de komende tijd quarantaineverhalen te verzamelen, vragen we verschillende schrijvers om een online workshop te geven. Blok een kwartiertje in je agenda, neem de pen in de aanslag, doe inspiratie op en ga aan de slag.

In de eerste #ikschrijfthuis-workshop helpt Corinne Heyrman je bij het opschrijven van jouw literaire dagboekfragmenten en spoort zij je aan een brief te schrijven aan je toekomstige zelf/kleinkinderen. Kijk de video, schrijf, pauzeer de video, schrijf, klik de video weg, schrijf, kijk de video opnieuw en schrijf. Doe één opdracht of beide opdrachten. Duik erin hoe jij wilt!

Yentl van Stokkum leert je in haar #ikschrijfthuis-workshop te schrijven op de tast. Bij het schrijven kan het veel opleveren om een zintuigelijke ervaring te verwerken in je verhaal of gedicht.

Ben je tevreden met het eindresultaat? Stuur dat dan naar tom@denieuweoost.nl. Wie weet delen we jouw inzending op Notulen van het Onzichtbare. Veel schrijfplezier! En om met Corinne te spreken: ‘Zoom in en uit, leg verbanden, vermijd geen uitlopers, zeker niet, én schrijven is schrappen.’

Gerelateerd nieuws

Festivalavond vol aanstormend talent tijdens Nieuwe Types

Vrijdagavond 28 juni vindt 'De schrijvers van nu' plaats in Arnhem.

TAGS: literatuur festival Nieuwe Types arnhem

>

De Zon Als Hij Valt: theatertour

Yentl van Stokkum bewerkte het chapbook van Joost Oomen voor toneel

TAGS: theater literatuur

>