Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Popronde landt weer in Deventer!

Popronde landt weer in Deventer! Voor de derde keer werken we samen met De Perifeer voor Popronde om een programma een tof programma te presenteren vanuit De Nieuwe Oost | Pop, pal naast Burgerweeshuis. Waar dat de vorige keer nog uitliep op een dikke rave, duiken we dit keer onder in een diepe chillmodus, met Honingbeer en atoomclub.

20:00 – 20:30 > HONINGBEER

Honingbeer maakt dromerige klankschetsen en neemt je mee in de herontdekking van haar viool. Eerlijk en van een zoete melancholie, geïnspireerd door wat het diepst raakt en een intieme ode aan de natuur. Ze mengt post-minimal en neo-klassiek met ambient. Honingbeer is het solo-project van violiste Marthe Lasthuis. Na haar klassieke conservatorium-studie nam ze een ander pad, waarmee ze tussen muziekstromingen in kleurt en de grenzen van haar strijkinstrument verlegt.  Als Honingbeer combineert zij viool met electronica, geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Andrew Bird, Colleen & Mary Lattimore.

 

21:15 – 21:55 > ATOOMCLUB

Onder de naam atoomclub creëert Hugo Heinen dronende landschappen van geluid. Met kapotte cassette tapes en onherkenbare gitaarlijnen als basis, zijn de performances van atoomclub zoektochten naar de relatie tussen muziek, tijd en technologie. Sluit je ogen, haal een niet-bestaande 1970s sci-fi film voor de geest en dwaal af.

 

LADY SALIVA & MENEER DE PERIFEER

Rondom de live sets van atoomclub en Honingbeer draaien Lady Saliva & Meneer De Perifeer je nog dieper in de zone. Lady Saliva is een van de vele DJ alter ego’s van Dennis Platvoet, tevens chef de cuisine van productiehuis De Nieuwe Oost | pop. Harco Rutgers aka Meneer De Perifeer is o.a. head honcho van De Perifeer.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Check hier het hele programma van Popronde Deventer. Het Facebook event van 13 november is hier te vinden.

Popronde verkoopt voor het eerst kaarten dit jaar, vanwege corona. De prijs blijft laagdrempelig: voor 5 euro koop je een passe partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code en vergeet je ID niet!

Gerelateerde items