Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Post-Truth Fiction is een serie pilots voor de nieuwe MA Writing aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. De vraag die centraal staat tijdens deze pilots is: wat is de toekomst van het auteurschap? Op het Nieuwe Types festival in 2016 vond de eerste editie van Post-Truth Fiction plaats. Tijdens een driedaagse workshop en afsluitende conferentie onderzocht Post-Truth Fiction #1 alternatieve manieren van het construeren van een narratief en nieuwe mogelijke vormen van auteurschap: finding a way out of ‘the storytelling machine’. Post-Truth Fiction #2 vindt in 2018 plaats en gaat over transmedia storytelling. De pilots zijn net als de MA Writing Engelstalig en zijn ontwikkeld en geproduceerd door ArtEZ writing department in samenwerking met De Nieuwe Oost.

Op de website van Post-Truth Fiction vind je meer informatie over de pilots. Ook kun je binnenkort lezingen van de eerste editie terugkijken en horen wat betrokkenen van Post-Truth Fiction #1 antwoordden op de vraag: What is the future of authorship?

" rel="" desc=""I think of authorship as a way of pushing what inspires you in order to inspire other people."" title="Emilio Moren on the future of authorship">
Volgende quote

Contactpersonen

Voor vragen over Post-Truth Fiction kun je terecht bij Elke.

Gerelateerde items