Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Let op: Vanwege de aangepaste maatregelen van de overheid wordt SoulCypher uitgesteld, we maken de nieuwe datum binnenkort bekend.

Choreograaf Ruben Chi organiseert met zijn crew de negende editie van het Arnhemse hiphopfestival SoulCypher. Aanstormend en gevestigd danstalent nemen het tegen elkaar op in energieke dansbattles en showcasen zo de kracht en essentie van hiphopculture in het hart van Arnhem.

Het hele weekend vinden er in Theater a/d Rijn, het Stadstheater en Musis Arnhem verschillende dansbattles en performances plaats. Het programma met acts en showcases van lokaal (hiphop)talent in Theater aan de Rijn, in samenwerking met Operation Beats, is te volgen via een livestream op zaterdag 7 november. Zaterdagavond is de voorstelling Shakti van choreograaf Shailesh Bahoran (Illusionary Rockaz Company (IRC) te zien in de kleine zaal van het Stadstheater.

Het main event vindt plaats op zondag 8 november in de prachtige Parkzaal van Musis – waar het publiek vanaf de balkons uniek (en veilig) zicht heeft op de aanstekelijke dansbattles waarin jong en oud het tegen elkaar opnemen in de stijlen housedance, hiphop, popping en locking. Tussendoor zijn er performances en showcases te zien van verschillende danscrews en internationaal gerenommeerde juryleden.

Programma

Zaterdag 7 november | Theater a/d Rijn & Stadstheater Arnhem
► 17:30 – 19:00 Soulcypher x Operation Beats LIVESTREAM vanuit Theater a/d Rijn
► 20:30 Shakti – Shailesh Bahoran (Illusionary Rockaz Company (IRC)

Zondag 8 november | Musis (Parkzaal)
► 10:30 KIDS-programma
► 14:00 MAIN-programma

Follow SoulCypher

Volg SoulCypher op Instagram, Facebook en YouTube voor updates en een impressie van wat je kunt verwachten tijdens SoulCypher 2020!

Contactpersonen

Neem voor meer informatie contact op met Linda

Gerelateerd nieuws

Theater- en dansaanbod 2021-2022 bekend

Speciaal voor programmeurs, theaters en festivals bundelen we het aanbod van onze theater- en dansproducties in 2021-2022.

TAGS: theater dans aanbod

>

Ruben Chi genomineerd voor Cultuurprijs Arnhem

Choreograaf en bewegingskunstenaar Ruben Chi is genomineerd voor Cultuurprijs Arnhem, de winnaar is op 29 januari bekend.

TAGS: dans makers arnhem

>

De Nieuwe Oost gaat #radicaallokaal in Theater a/d Rijn

Binnen #radicaallokaal vragen wij makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’.

TAGS: Theater a/d Rijn makers arnhem

>