Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Social Media, je eigen website, Spotify, BandCamp, Soundcloud en meer. Er is voor muzikanten veel te halen in de digitale en online wereld, maar hoe zet je dit eigenlijk het beste in en wat werkt wel en wat niet? Het thema van de tweede editie van STERRENSTOF helpt je Wegwijs worden in het Digitale Doolhof.

We willen muzikanten direct bruikbare tips en tricks meegeven om zichzelf beter zichtbaar te maken binnen hun digitale netwerk en dit netwerk helpen te vergroten. Hoe zorg je dat je publiek jouw website, facebook, bandcamp bezoekt en hoe haal je het beste uit deze platforms. Deze vragen, en vragen die je zelf graag aan de muziekindustrie professionals zou willen stellen, worden tijdens de talkshow beantwoord.

Stel je vragen via de Livestream link en wij zorgen dat onze experts ze beantwoorden.

Talkshow gasten

Host – WIM KOENS
Wim heeft al vele jaren ervaring in de muziekwereld, van het spelen in diverse bands tot oefenruimte beheerder bij Jacobiberg in Arnhem en nu, als producent bij Productiehuis ‘De Nieuwe Oost’, tilt hij zelf ook muzikanten naar nieuwe hoogtes in hun carrière. Hij gaat onze gasten aan de tand voelen om te zorgen dat ze hun ervaring en kennis met jullie delen.

Talk – MARIUS van REEUWIJK
Spotify Plugger | MVSEI Music Group | Artist & Brand Developer | Fan Management
Marius is een digital-music en streaming expert. Hij runt @MVSEI Music Group waar hij naast digitale distributie en digitale promotie (Spotify Plugger) ook met artist & brand development bezig is. Vanuit de kern van de artiest coacht hij artiesten om Social Media, Profilering, Marketing en meer aan te pakken. Allesomvattend is dat Fan Management.

Gast – MAUKE RODERMONDE
Open Source Radio | Drift – Om te Dansen | Freelance Project Marketeer
Als oprichter en eigenaar van Open Source Radio, electro-clubnacht Orbit, marketing & communicatiemanager bij Drift – Om te dansen en communicatieadviseur bij De Nieuwe Oost, is Mauke Rodermond een bekende naam in de Oost-Nederlandse elektronica-scene. Mauke’s expertise ligt in content strategie, projectmanagement en marketing & communicatie advies. In het verleden werkte Mauke o.a. voor Doornroosje als talentmakelaar, communicatiemanager voor het Marokkaanse Atlas Electronic en diverse lokale festivals.

Gast – PIM KAPITZ
Marketeer | Communicatie Strateeg | Promotie Expert | Arnhem Live
Als Marketeer van Luxor Live en oprichter van Arnhem Live kent hij de lokale muziek scene door en door. Hij kent de zichtlijnen van het internet en weet hoe je in de spotlight beland. Zijn dagelijks werk is shows onder de aandacht brengen en publieks engagement uitlokken.

“Sommige collega’s noemen mij gekscherend de “marketing goeroe van Luxor Live,” ik omschrijf mezelf liever als een soort van “professioneel mensen-in-een-hokje-plaatser.”

Gerelateerde items