Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Social Media, je eigen website, Spotify, BandCamp, Soundcloud en meer. Er is voor muzikanten veel te halen in de digitale en online wereld, maar hoe zet je dit eigenlijk het beste in en wat werkt wel en wat niet? Het thema van de tweede editie van STERRENSTOF helpt je Wegwijs worden in het Digitale Doolhof.

We willen muzikanten direct bruikbare tips en tricks meegeven om zichzelf beter zichtbaar te maken binnen hun digitale netwerk en dit netwerk helpen te vergroten. Hoe zorg je dat je publiek jouw website, facebook, bandcamp bezoekt en hoe haal je het beste uit deze platforms. Deze vragen, en vragen die je zelf graag aan de muziekindustrie professionals zou willen stellen, worden tijdens de talkshow beantwoord.

Stel je vragen via de livestream link en wij zorgen dat onze experts ze beantwoorden.

Livestream link:
https://youtu.be/qpC351CVFH4

 

Talkshow gasten

Host – WIM KOENS
Wim heeft al vele jaren ervaring in de muziekwereld, van het spelen in diverse bands tot oefenruimte beheerder bij Jacobiberg in Arnhem en nu, als producent bij Productiehuis ‘De Nieuwe Oost’, tilt hij zelf ook muzikanten naar nieuwe hoogtes in hun carrière. Hij gaat onze gasten aan de tand voelen om te zorgen dat ze hun ervaring en kennis met jullie delen.

De muziekindustrie experts worden binnenkort bekend gemaakt.

Gerelateerde items