Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Wij zijn allemaal bevooroordeeld. Binnen anderhalve seconde vormen je hersenen een eerste indruk. De vraag is: wat doe jíj met die eerste indruk?

Gebaseerd op ‘the human zoo’, een etnologische tentoonstelling waarin mensen uit andere culturen werden tentoongesteld aan witte Europeanen, ontwikkelde performer en theatermaker Wensley Piqué een theatrale installatie waarin een ontmoeting centraal staat. Hoe bekijken wij mensen? Hoe snel vormen wij een beeld van de ander? En kan dat beeld nog veranderen? Uitgaande van de psychologie van de eerste indruk gaat hij met publiek in gesprek.

Wensley Piqué (1977) is performer, theatermaker, poppenspeler, choreograaf en bewegingsdocent. Hij studeerde af als regie- en theaterdocent aan de Toneelacademie Maastricht. Wensley deed mee aan het programma Popster! met zijn voorstelling Granma, was vaste speler bij theatergroep DOX en trad op op o.a. Oerol, de Parade, en Theaterfestival Boulevard. Hij heeft een passie voor verbinding maken tussen mensen onderling en tussen mens en natuur.

Contactpersonen

Voor vragen over marketing & publiciteit kun je terecht bij Nienke

Voor vragen over verkoop kun je terecht bij Eve

Gerelateerd nieuws

Theater- en dansaanbod 2021-2022 bekend

Speciaal voor programmeurs, theaters en festivals bundelen we het aanbod van onze theater- en dansproducties in 2021-2022.

TAGS: theater dans aanbod

>