Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Theater a/d Rijn en Rozet staan deze zomer niet op pauze, maar blijven kunst maken. We experimenteren met nieuwe manieren van theatermaken in deze coronatijd.

Onder leiding en begeleiding van twee inspirerende makers gaan jonge makers in augustus vijf dagen lang de studio van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, het verdiepen van hun passie en de kennis over podiumkunst verbreden. De deelnemers gaan de JAM aan en wisselen kennis uit, experimenteren samen en presenteren het resultaat voor een klein publiek.

The JAM 2021: Re Con Act

We mogen weer, de wereld gaat weer open. Toch kunnen we niet meer terug naar hoe het was. De pandemie heeft ons veranderd. Maar hoe? Staan wij niet dichter bij onszelf dan wij ooit hebben gedaan? Wat hebben we gemist? Wat hebben we niet gemist? Wat neem je mee, wat laat je achter? Dit is het vertrekpunt tijdens The Jam 2021. Onder leiding en begeleiding van Davey Bakker en Ivo Rodrigues gingen makers vijf dagen lang de zaal van Theater a/d Rijn in.

rec
recon
reconnect
connect
con
act

Davy Bakker & Ivo Rodrigues

Davey Bakker (1993) is choreograaf, filmmaker en oprichter van het interdisciplinaire collectief Zuhause. Op 11 jarige leeftijd startte hij met de vooropleiding, HAVO voor muziek en dans en vervolgde dit met een Bachelor Uitvoerend Dans aan Codarts, Rotterdam, waar hij in 2014 afstudeerde.
Davey zoekt in zijn werk naar creatieve verbindingen. De noodzaak om te bewegen is essentieel; principes als actie-reactie, impact-herstel en successieve bewegingen zijn daarbij het uitgangspunt. Davey creëert werk dat ongelimiteerd, dynamisch en kleurrijk is.

Ivo Rodrigues is bekend als DJ en Organisator van onder andere Bisquits, Ravetrain, Cafe de Kroeg en Illmatic Blockparty. Ook is hij vaandeldrager van de Arnhemse hiphop movement #voorArnhem. Als maker is hij een autodidact in de kunst, zonder grenzen. Hierdoor heeft hij zich ontwikkeld tot een een alleskunner, van vuurspuwen tot VJ en grafisch ontwerp tot graffiti. Ivo is iemand die geen mogelijkheden laat liggen om zich te creatief uiten met een flinke ervaring aan skills.

Eerdere edities

In augustus 2019 was de eerste editie van The JAM, met De Nieuwe Oost makers Ruben Chi en Fernanda Silva (Arnhemse Meisjes). In 2020 ging Wensley Piqué samen met de jonge makers aan.

Contactpersonen

voor vragen over dit project kun je terecht bij Eve

Voor vragen over marketing kun je terecht bij Nikkie

Gerelateerd nieuws

Jonge makers gezocht voor The Jam 2021

Onder leiding en begeleiding van twee inspirerende makers gaan jonge makers in augustus vijf dagen lang de studio van Theater a/d Rijn in.

TAGS:

>

Gerelateerde items