Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Theater a/d Rijn en Rozet staan deze zomer niet op pauze, maar blijven kunst maken. We experimenteren met nieuwe manieren van theatermaken in deze coronatijd.

Onder leiding en begeleiding van Wensley Piqué (theatermaker en poppenspeler, De Nieuwe Oost) gaan jonge makers in augustus vijf dagen lang de studio van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, het verdiepen van hun passie en de kennis over podiumkunst verbreden. De deelnemers gaan de JAM aan en wisselen kennis uit, experimenteren samen en presenteren het resultaat voor een klein publiek.

Wensley Piqué

Wensley Piqué is een Arnhemse performer, choreograaf, poppenspeler en theatermaker. Ook is hij dans- en theaterdocent. Wensley houdt zich voornamelijk bezig met verbinding: verbinding tussen mensen, tussen hemzelf en anderen, en tussen mens en de natuur. Hij is nieuwsgierig naar het verhaal van de ander. Tijdens The JAM wil hij werken met het thema ‘Eerste Indruk’: Hoe zuiver is jouw eerste indruk. Is er ruimte voor een tweede indruk of een derde?

In augustus 2019 was de eerste editie van The JAM, met De Nieuwe Oost makers Ruben Chi en Fernanda Silva (Arnhemse Meisjes).

Contactpersonen

voor vragen over dit project kun je terecht bij Eve

Voor vragen over marketing kun je terecht bij Nienke

Gerelateerde items