Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Gratis toegang, reserveren niet nodig

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Bekijk ‘work in progress’ en ga in gesprek met de makers.

Woensdag 13 november – Rap Lion en YoungBoy

Rappers Rap Lion en YoungBoy (Rick Van Steen) werken sinds een jaar samen en laten enkele nummers horen tijdens Uurtje Oost. Rap Lion en YoungBoy hebben elkaar leren kennen via De Mix in Arnhem: een jongerencentrum in Klarendal. Het idee ontstond om een samenwerking aan te gaan, en zo ontstonden enkele nummers, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Ze horen graag jullie mening, zodat ze dat kunnen meenemen tijdens hun studio sessies.

Youngboy: ”We horen graag wat jullie meningen zijn, zodat we dat kunnen meenemen tijdens onze studio sessies”

Donderdag 21 november – Booi Kluiving

Op 11 november duiken Booi Kluiving, Abel Enklaar en Kars van den Heuvel samen Theater a/d Rijn in. Tijdens deze residentie doen ze twee weken onderzoek voor de theatervoorstelling Let’s Play, die in februari in première gaat. Ze onderzoeken de wereld van het gamen, de aantrekkingskracht van een parallel universum en de betekenis van spelen. Het resultaat van het onderzoek is te zien op 21 november tijdens Uurtje Oost.

Donderdag 28 november – Kelly Vanneste

Een ‘installatie’ performance waardoor de kijker de voorstelling door een roze bril te zien krijgt.
Twee dansers met eenzelfde natuurlijke reactie. Maar geen gelijkaardige herinneringen. Het lichaam slaat ervaringen op die niet te verklaren zijn. Op zoek naar die ervaringen waarin de dansers zichzelf tegen komen. We denken dat we hoofdstukken afsluiten, maar dingen eindigen zonder dat er een echt einde is.

Contactpersonen

Jouw werk in Uurtje Oost? Neem contact op met Daphne

Gerelateerd nieuws

NEON en Booi Kluiving op Amsterdam Fringe Festival

Van 6 tot 16 september barst Amsterdam Fringe Festival los. Je kan er Körper - NEON en KEK - Booi Kluiving zien.

TAGS: dans Amsterdam Fringe Festival

>

Gerelateerde items