Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Gratis toegang, reserveer je plek vooraf

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen gebruiken dit moment om hun werk te presenteren, toetsen en bevragen met het publiek. Uurtje Oost is altijd anders: het varieert van een concept pitch of een artistieke vraag tot korte voorvertoning van eigen werk. Daarna kun je in gesprek met de makers.

Donderdag 15 april – Igor Vrebac

Igor Vrebac (1986) vindt inspiratie in hedendaagse popcultuur, eeuwenoude rituelen en het idee dat het goddelijke zich in ons bevindt. Voor zijn nieuwe voorstelling OMG (afkorting van het door op social media omarmde “Oh My God”) vraagt hij zich af hoe te geloven? Wat moet je doen om te geloven en wat doet geloof met jou?

OMG is een speelse ceremonie waarin drie performers je meenemen in hun beweeglijke rituelen. Ze pogen voorbij te gaan aan al dat ze kennen en kunnen. Wie komt er hoog, hoger, hoogst? Ze verwelkomen je in hun sportieve sferen waarin het lichaam onuitputtelijke sprongen maakt om in een andere dimensie te komen Een toegankelijke voorstelling vol bodylanguage.

Tijdens Uurtje Oost op 15 april neemt Igor Vrebac je mee in het maakproces van de voorstelling.

Over de maker Igor Vrebac

Igor Vrebac maakte voorheen een drieluik rondom gender (Macho Macho, TRÆNS en HEROES) en werd in 2018 genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Dansdagen als aanstormend choreografietalent. Hij zoekt met zijn werk de fysieke grenzen van het lichaam op en brengt daarmee eigenaardige perspectieven op hedendaagse thema’s. Menselijk gedrag is zijn grootste inspiratiebron. OMG komt voort uit de diepgewortelde behoefte te onderzoeken hoe en waar wij vandaag de dag in geloven. >>>Lees meer

Contactpersonen

Jouw werk in Uurtje Oost? Neem contact op met Daphne

Gerelateerd nieuws

Uurtje Oost gaat Online Door! Reserveer je gratis ticket

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën.

TAGS:

>

Gerelateerde items