Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Woordkunstenaars gezocht

Jouw tekst in Het Noordbrabants Museum op de wand

In samenwerking organiseren wij met Het Noordbrabants Museum de schrijfwedstrijd Woordkunstenaars gezochtDe wedstrijd staat in het kader van de nieuwe tentoonstelling van het museum van Eva Jospin, Paper Tales. Met simpel karton creëert zij indrukwekkende monumentale installaties.

Iedereen mag meedoen met de wedstrijd en alle tekstsoorten zijn welkom. Een gedicht, een verhaal, een rap, wat dan ook. De hoofdprijs? Jouw tekst op de wand van de tentoonstelling van Eva Jospin.

Begint het al te kriebelen? Stuur jouw tekst voor 13 mei aan woordkunstenaars@hnbm.nl!

 

Doe online inspiratie op!

De tentoonstelling Paper Tales van Eva Jospin is, zodra de maatregelen het toelaten, te zien. Tot die tijd kun je (vanaf 31 maart) de gratis digitale tour van de tentoonstelling bewonderen. Zodat het hoe dan ook, voor iedereen, mogelijk is om inspiratie op te doen en aan de slag te gaan. De digitale aftrap, met voordracht van Marieke Lucas Rijneveld, kijk je hier terug.

 

Werk aan je schrijven met workshops

Wil jij nog het een en ander leren op het gebied van verhalen, gedichten en/of spoken? Geef je dan op voor een van de drie gratis workshops, georganiseerd door Het Noordbrabants Museum. Deze worden gegeven door Koen Frijns, Merlijn Huntjens en Yentl van Stokkum. Ieder in hun eigen expertise.

Voor meer info klik op de link bovenaan deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Debuut ‘Ik zeg Emily’ van Yentl van Stokkum verschenen

Debuutbundel Yentl van Stokkum 'Ik zeg Emily' versmelt poëzie en spookverhaal.

TAGS:

>

Nu te beluisteren: Talkpoeder ep

Op 17 maart verschijnt de Talkpoeder ep, met acht nummers van vijf verschillende duo’s bestaande uit een producer en schrijver.

TAGS:

>

Schrijfwerkplaats voor Nieuwkomers in Roermond van start

Schrijvers Lana I. Nasser en Merlijn Huntjens begeleiden de deelnemers bij het schrijven van verhalen, gedichten en columns in het Nederland

TAGS:

>