Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

World Domination: hoe haal ik meer uit social media?

Netwerkmeeting met Anna Oosterling, Kelvin Bolink (dj Pyrodox) en Wout Kemkens

Via social media heb je alle mogelijkheden om zelf je buzz te creëren en een fanbase op te bouwen. Maar daar is meer voor nodig dan af en toe een kiekje uit het repetitiehok of de tourbus. Hoe zet je sociale media nu echt slim in als onderdeel van je muzikale werelddominatie? Welke platforms zijn er nog wél relevant? Wat heeft je video nodig om viral te gaan? Is er leven na Facebook? Verlies je volgers als je overschakelt naar Engels? Is het de moeite waard om iemand in te huren voor je sociale media?

Op woensdag 20 september vertellen social media-expert Anna Oosterling (Typhoon, Chef’Special), Kelvin Bolink (dj Pyrodox) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed, Donnerwetter, ex-Zwarte Cross) live tijdens World Domination in het Nijmeegse Doornroosje hoe je als artiest meer haalt uit je sociale media. Want wie de wereld wil veroveren met zijn muziek weet: de echt relevante tips en trucs beginnen pas waar internet ophoudt, zelfs de geheimen van het internet zelf. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Neem daarvoor één track mee op cd, usb of op je telefoon en wie weet wordt jouw track uitgeloot en live afgespeeld.

De twee eerste edities van World Domination vonden plaats in de bovenzaal van productiehuis Oost-Nederland in Deventer. World Domination kent natuurlijk geen grenzen en gaat over IJssel, Rijn en Waal om op 20 september neer te strijken in het café van Doornroosje, Nijmegen.

Datum: woensdag 20 september | Open: 19:00 | Showtime: 19:30 tot 21:30 | Locatie: café Doornroosje, Stationsplein 11, Nijmegen | Entree: gratis

Ga naar het facebook-event.

World Domination

Hoe verover je de wereld als muzikant?

Wees eens eerlijk: wat wil je als muzikant, band of producer? Juist: absolute wereldheerschappij! Daarom is productiehuis Oost-Nederland (onderdeel van De Nieuwe Oost) gestart met World Domination, een nieuwe serie ontmoetingen waarin we de muziekindustrie voor jou naar Oost-Nederland halen.

Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals.

World Domination vindt ongeveer om de maand plaats in Oost-Nederland en toegang is altijd gratis.

Houd voor laatste insiderstips de facebookgroep in de gaten.

Contactpersonen

Voor vragen of ideeën neem contact op met:

Gerelateerd nieuws

Meld je aan voor de nieuwe Makers Meeting

Theater- en of dansmaker? Pitch jouw idee aan De Nieuwe Oost!

TAGS: theater dans makers

>