Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Nijmeegs Boekenfeest

In het eerste weekend van de Boekenweek is het weer tijd voor het Nijmeegs Boekenfeest. Op zaterdag 23 maart komen onder andere Jan Siebelink, Francine Oomen, Joke van Leeuwen en Alma Mathijsen naar de Vereeniging in Nijmegen. Daarnaast zijn er minicolleges door docenten aan de Radboud Universiteit Nijmegen, geeft Veronica Vasterling een ode aan vrouwelijke denkers en brengen dichters een ode aan drags. De voorverkoop is al gestart, dus koop snel een kaartje.

Groot Overijssels Boeken en Verhalenbal

Op donderdag 28 maart reizen we af naar Odeon in Zwolle voor het Groot Overijssels Boeken en Verhalenbal. Hiermee sluiten we het provinciebrede project Overijssel Verwoord op een feestelijke manier af. Schrijvers zoals Annejet van der Zijl, Özcan Akyol en Toon Tellegen komen verhalen vertellen. Daarnaast maken we de winnaars van de schrijfwedstrijd ‘Recept voor een goed leven’ bekend en wordt het ‘Overijssels boek van het jaar’ gepresenteerd. Kom luisteren naar de verhalen van Overijssel! Het hele programma en tickets kun je hier vinden. 

 

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

Auditie oproep: “MOVING SOUNDS”

Heb jij een verbinding met het maken van muziek of bespeel jij een instrument? Meld je dan aan voor deze nieuwe uitdaging!

TAGS: Auditie Urban Dans

>

Gezocht: de beste verhalen over moeders

Is het vertellen van verhalen je met de paplepel ingegoten? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd van het Groot Letterfestival!

TAGS: literatuur wedstrijd

>

Flash Fiction wedstrijd nu geopend

Win een grote prijs met een klein verhaal!

TAGS: wedstrijd

>

De Zon Als Hij Valt: theatertour

Yentl van Stokkum bewerkte het chapbook van Joost Oomen voor toneel

TAGS: theater literatuur

>

Igor Vrebac geselecteerd voor Het Atelier – Oerol

Igor Vrebac is uitgekozen voor het talentontwikkelingsproject Het Atelier.

TAGS: theater talentontwikkeling

>