Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Anton van der Sluis

mimer & performer

Anton van der Sluis is een getalenteerd fysiek performer die zijn eerste stappen zet in het makerschap.

Anton van der Sluis studeerde in 2016 af van de Mime Opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds zijn afstuderen is hij werkzaam in het gebied tussen theater en dans: hij speelde o.a. in producties van Igor Vrebac (Macho Macho, dat de Amsterdam Fringe Award 2016 won) en Jasper van Luijk (Happily Ever After). Via het talentontwikkelingsprogramma van Jakop Ahlbom Company startte hij met het ontwikkelen van eigen werk.

Theater en dans zijn voor Anton manieren om zijn eigen onderbewustzijn vorm te geven. Anton is gefascineerd door de (on)mogelijkheden van het lichaam en haar verbeeldingskracht. In zijn werk spreekt hij de fysieke empathie en de verbeelding van de kijker aan, waardoor zij hun eigen lichaam en fantasie mogen herontdekken. Anton is een begaafd fysiek performer met een bijna ongelooflijke controle over het lichaam.

Mind the Body is een fysieke solovoorstelling van Anton van der Sluis over de scheiding en de verbinding tussen het hoofd en het lichaam. Deze voorstelling reist mee met Moving Futures Festival 2020.

Contactpersonen

Wil in je meer weten over deze maker? Neem dan contact op met Eve.

Agenda van Anton van der SluisBekijk alle makers