Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Laurens van de Linde

schrijver, muzikant

Laurens van de Linde (1993) is schrijver en muzikant. Hij publiceerde in VOX, op De Optimist, in de literaire podcast Ondercast, en trad op tijdens onder meer het Valkhoffestival, Festival de Oversteek en het Nijmeegs Boekenfeest, en maakte een audiovoorstelling voor Oorzaken Festival in samenwerking met 6 andere makers. In 2018 bracht Laurens onder de naam LRNS de cassette Indoor Astronauts uit, en in april 2019 stond hij met Nederlandstalige liedjes in het voorprogramma van Lucky Fonz III in Doornroosje. Laurens zit in een literaire boyband: BOYBAND, de literaire boyband. Hij is tevens programmamaker bij De Nieuwe Oost | Wintertuin en begeleider van Literatuurnest in Utrecht. Daarnaast was hij jarenlang hoofdredacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken.
In november verschijnt het chapbook van Laurens dat bestaat uit een vijftal zines. Tijdens de festivalavond van Wintertuinfestival op zaterdag 27 november zal hij zijn werk presenteren.

Vier 50 jaar maanlanding

4. Schakel in op LUNAR FM

[radio-dj:] Je bent over the moon met deze buitenaards vette playlist: Klik hier om te luisteren. Of luister je in met één van Laurens’ liedjes: https://soundcloud.com/laurenslinde/albums.

3. Vier het live

Kom op 21 juli om 15u naar WALTER om samen met ons de maanlanding te vieren tijdens 10 seconds to liftoff. Er is maanmuziek, intergalactische gedichten en planetenproza en een heuse lancering van een literair tijdschrift, De Horizonvreter. Entree is gratis, voor de Tang moet je betalen. Klik hier voor het Facebook event.

2. Zwaai naar astronauten

Op deze pagina check je wanneer het ISS overvliegt, als een helder zichtbare vonk aan de hemel. Op deze pagina ontdek je wie zich precies in dat blikje bevinden. Ze hebben allemaal een eigen Wikipedia-pagina.

1. Kijk korte films

Sinds er films konden worden gemaakt, zijn er films over de ruimte gemaakt. Als je toevallig nog tweeënveertig uur over hebt kun je 2001: A Space Odyssey terugkijken voor de voorpret, maar zo niet: laaf je dan aan deze korte ruimtefilms.

 

Contactpersonen

Neem voor meer informatie contact op met ThomGerelateerd nieuws

Wintertuinfestival zet fictie in als gids

Het Nijmeegse Wintertuinfestival krijgt deze editie een aangepaste vorm.

TAGS:

>

Nu te beluisteren: Talkpoeder ep

Op 17 maart verschijnt de Talkpoeder ep, met acht nummers van vijf verschillende duo’s bestaande uit een producer en schrijver.

TAGS:

>

Festivalavond vol aanstormend talent tijdens Nieuwe Types

Vrijdagavond 28 juni vindt 'De schrijvers van nu' plaats in Arnhem.

TAGS: literatuur festival Nieuwe Types arnhem

>