Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

De Avond van de grote beloftes: een avond vol talent, verhalen en performances. Op vrijdag 24 november zetten we tijdens het Wintertuinfestival diverse projecten en publicaties van Marjolein Visser, Simone Atangana Bekono, Nikki Dekker en Jante Wortel op een bijzondere manier in de spotlight. Van interviews met aanstormende tachtigplussers tot hoorspelen met een iPad: dit is het moment om onze talenten te ontmoeten.

Marjolein Visser is als schrijfcoach verbonden aan het Verhalenhuis, een talentontwikkelprogramma voor tachtigplussers waarin jonge schrijvers ouderen begeleiden bij het oproepen en optekenen van hun eigen verhalen. De seniore schrijftalenten dragen voor uit de verhalenbundels die deze avond gepresenteerd worden en Marjolein zal met hen in gesprek gaan. De afstudeerbundel hoe de eerste vonken zichtbaar waren van Simone Atangana Bekono wordt na groot succes opnieuw uitgegeven en op deze avond feestelijk gepresenteerd. Simone draagt voor uit de bundel en gaat in gesprek over wat het werk voor haar en haar schrijverschap betekent. Nikki Dekker maakt als schrijver en radiomaker hoorspelen van haar poëzie en draagt die voor, ondersteund door haar iPad. Jante Wortel studeerde in juni af aan ArtEZ Creative Writing met de novelle Als een vogel door het glas vliegt waarbij ze een bijzondere performance maakte die ze deze avond nog één keer brengt.

De Avond van de grote beloftes is onderdeel van het Wintertuinfestival dat van 22 t/m 26 november plaatsvindt in Nijmegen. Ga hier naar de festivalwebsite en koop hier je kaartje.

Meer nieuws

Kelderfest in 10 kelders in Deventer

Roosbeef, BOT, Maarten Vos, Hausmagger, Zino en vele anderen op 25 november.

TAGS: Deventer Kelderfest Roosbeef BOT Hausmagger Maarten Vos Zino Donnerwetter

>

Ad van Meurs overleden

Ad van Meurs is overleden, bandlid van het eerste uur en drijvende kracht achter NO Blues.

TAGS: NO Blues

>

Nieuwe voorstelling Jasper van Luijk

BLISS gaat op woensdag 8 november in première.

TAGS: dans literatuur muziek tour

>

Laatste twee shows Het Wilde Oosten in december

Ontdek vandaag het talent van morgen!

TAGS: theater dans literatuur muziek het wilde oosten voordracht tour

>

We zijn officieel van start!

Een onbegrensd productiehuis voor smaakmakers van de toekomst

TAGS: De Nieuwe Oost theater dans popmuziek literatuur wintertuin generale oost productiehuis Oost-Nederland

>