Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

De 3e editie van de Arnhemse Uitnacht viert op vrijdag 24 januari 2020 kunst en cultuur in zijn volle glorie. In de binnenstad van Arnhem zijn op 20 verschillende locaties meer dan 100 acts, optredens, voorstellingen en exposities te zien. In 16 horecazaken is er een Uitmenu en zijn er diverse optredens. De Arnhemse Uitnacht start om 18.30 uur met een prikkelende opening in Concertzaal Musis waar ook de Cultuurprijs Arnhem uitgereikt. Onder de genomineerden is danscollectief Arnhemse Meisjes. Tijdens de Arnhemse Uitnacht programmeert De Nieuwe Oost in Theater a/d Rijn.

Morning Rave en urban dans in Theater a/d Rijn

De Nieuwe Oost programmeert deze nacht in Theater a/d Rijn live muziek, previews van komende theatervoorstellingen en urban dansperformances door het hele pand. Theatermaker Booi Kluiving toont work in progress van zijn voorstelling Let’s Play, luister de frisse Nederlandstalige elektropop van MINKA en literaire muziekperformance Frino in de foyer, Ibrah Silas Jackson brengt urban dans naar het pand met de performance ‘Poppenhuis’ en de studenten van ArtEZ Muziektheater spelen twee voorstellingen in de zalen. Traditiegetrouw sluiten we de Uitnacht af met een Morning Rave in Theater a/d Rijn om 9 uur ‘s ochtends, geleid door dansmaker Ruben Chi en DJ LUCYLOVE. Bekijk hier het hele programma in Theater a/d Rijn.

Het volledige programma is nu te vinden op www.arnhemseuitnacht.nl.

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

Wintertuinsessies door Merel van Slobbe en Simon Mamahit

Merel van Slobbe en Simon Mamahit hun ideale talkshow samen tijdens de Wintertuinsessies.

>

Makers Moving Futures Festival 2020 bekend!

Het programma van Moving Futures Festival 2020 staat nu online.

>

Vier vragen aan Booi Kluiving over Let’s Play

Theatermaker Booi Kluiving werkt op dit moment bij De Nieuwe Oost aan zijn voorstelling Let's Play

>

Arnhemse Meisjes genomineerd voor Cultuurprijs Arnhem

Danscollectief Arnhemse Meisjes genomineerd voor Cultuurprijs Arnhem

>

Nieuwe editie ondergronds muziekfestival Kelderfest

Kelderfest is een initiatief van Burgerweeshuis, De Nieuwe Oost, Deventer Verhaal en De Perifeer, met optredens in kelders en souterains

>