Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Programma Nijmeegse Kunstnacht 2019 bekend!

Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht 2019 zijn onze programma’s en makers op maar liefst vier plaatsen te zien. In de gloednieuwe artiestenfoyer van De Vereeniging zie je work in progress van urban dansmaker Ruben Chi. Onze schrijvers exposeren in Museum Arnhem met een scala aan artiesten. Museum Arnhem en LUX presenteren de performance See me notice you van danscollectief de Arnhemse Meisjes! Vanuit Moving Futures staat danscollectief CollectivePRIME. in de Bastei met hun voorstelling Second.

Ruben Chi in De Vereeniging

Kom naar de gloednieuwe artiestenfoyer van De Vereeniging voor work in progress van urban dansmaker Ruben Chi. Samen met dansers Argil “Synthazoid” Randon, Oscar “Ozzi” Starin toont hij tijdens deze avond een voorproefje van zijn komende voorstelling Moving Sounds. In Moving Sounds maken ze een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens. Een concept waarbij de urban dansers ook de muzikanten zijn.

Schrijvers van De Nieuwe Oost in Museum het Valkhof

De Nieuwe Oost exposeert in het museum met een scala aan artiesten. Bezoek dichter Marc van der Holst bij de kunst van Mark Brusse, schrijver Marjolein Takman bij de Romeinse bodemvondsten of schrijver Gerjon Gijsbers in de escaperoom Universiteit in verzet. Sla ook Knust, Wasco, Cie. Perelman, Kunst & Kitsch met Helena Hoogenkamp & Lisa Weeda, O Ratelslang Geil Beest en de livemuziek van Frino niet over!

Tussen 20:00 en 01:00 is er een doorlopend programma op de deelnemende locaties. Bezoekers kunnen zelf een route samenstellen en krijgen met een passe-partout toegang tot alle locaties. Vanaf 00:00 wordt de Kunstnacht feestelijk afgesloten met het Nachtfeest in Brebl.

Meer nieuws

Makers van De Nieuwe Oost op Festival De Oversteek

Dit jaar zijn er maar liefst 7 verschillende makers van De Nieuwe Oost te zien op Festival De Oversteek.

TAGS: dans literatuur muziek festival

>

Eerste namen Wintertuinfestival 2019 bekend!

Onder andere Ilja Leonard Pfeijffer, Alfred Schaffer en Aafke Romeijn zijn te gast.

TAGS: literatuur wintertuinfestival

>

De Nieuwe Oost op de Zwarte Cross

Symphony Of Fire, Freez & Helena Hoogenkamp, en Twee Generaties Jan Terlouw schitteren op grootste muziekfestival van Nederland

TAGS: De Nieuwe Oost muziek festival

>

Marketing- en communicatiestagiair(e)s gezocht!

In Arnhem, Nijmegen en Deventer zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar stagiair(e)s!

TAGS: theater dans literatuur muziek

>

Jonge dansers/bewegers gezocht voor Nacht van de Eusebius

Wensley Piqué zoekt jonge (amateur) dansers/bewegers voor performance in Eusebiuskerk

TAGS: dans Auditie

>