Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

De cast van Moving Sounds bestaat op dit moment uit urban dansers/muzikanten Ruben Chi, Argil Randon en Oscar Starink. Ze zijn op zoek naar een extra cast-member: een professionele danser die ook zijn weg heeft gevonden in de muziek. Dit kan zijn door het bespelen van een instrument, multi-instrumentalist, zang, rap of als producer. Alle dans- en muziekstijlen zijn welkom.

Moving Sounds

Moving Sounds is de eerste productie van Ruben Chi bij De Nieuwe Oost. In deze dynamische performance creëren de dansers zelf de muziek die het ritme van de bewegingen en expressie bepaalt en ontdekken ze daarmee de verschillende ritmes van het leven. Wanneer passen we ons aan aan het ritme van de ander en wanneer kiezen we onze eigen weg? Een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens en een grensverleggend concept waarbij de dansers ook de muzikanten zijn. Bekijk de teaser van Moving Sounds om een impressie te krijgen van de voorstelling.

Auditie

De auditie vindt plaats op 15 december van 13.00-16:00 uur en bestaat uit het meedraaien van een repetitie van Moving Sounds en het laten zien van een eigen solo (1,5 – 5 minuten) die je vooraf hebt voorbereid. Je bent helemaal vrij de solo inhoudelijk in te vullen. Laat in deze solo zien hoe jij, op jouw eigen manier, dans en het maken van muziek combineert.

Repetitie- en speelperiode: Van 24 februari t/m 27 maart 2020 repetities en voorstellingen in Theater a/d Rijn, daarna tournee met o.a. Moving Futures Festival t/m eind 2020.

Aanmelden: Meld je uiterlijk 1 december aan door een email te sturen naar debora@denieuweoost.nl met je naam, telefoonnummer en ervaring/CV.

 

Ruben Chi

Ruben Chi is een urban dansmaker met stevige roots in de hiphop culture. Hij verdiept zich graag in de geschiedenis en cultuur van de verschillende streetstyles. Na zijn dansopleiding, werd hij bekend als uitvoerend danser bij onder andere het bekende en populaire streetdance spektakel Blaze The Show waarmee hij op vroege leeftijd al de wereld heeft mogen zien, choreograaf voor Ladies of Soul & won vele prijzen en battles en danste in shows van talloze nationale en internationale artiesten. Naast het maken van urban dansvoorstellingen (We Are One in samenwerking met Spin Off was zijn eerste productie) is Ruben tevens uitvoerend artiest, organisator van diverse dance battles en geeft hij les bij diverse dansopleidingen, waaronder de urban dansopleiding bij Rijnijssel i.sm. Studio26 en bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Bekijk Rubens website voor meer info.

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

Nieuwe editie ondergronds muziekfestival Kelderfest

Kelderfest is een initiatief van Burgerweeshuis, De Nieuwe Oost, Deventer Verhaal en De Perifeer, met optredens in kelders en souterains

>

Marketing- en communicatiestagiair(e)s gezocht!

In Arnhem, Nijmegen en Deventer zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar stagiair(e)s!

>

Nederlandse deelnemers CELA bekend

Alma Mathijsen, Lisa Weeda, Nikki Dekker en Stefanie Liebreks zijn Nederlandse deelnemers van Europees talentontwikkelproject CELA

>

Met Andere Woorden Festival

Hét festival waar muziek, poëzie, spoken word en theater elkaar ontmoeten, omarmen en uitdagen.

>

Movement Classes door Arnhemse Meisjes

In samenwerking met De Nieuwe Oost organiseren de Arnhemse Meisjes ‘Movement Classes’ in Theater a/d Rijn.

>

Jonge makers brengen ode aan dichter H.H. ter Balkt in schrift en op het podium

Om het werk van de onnavolgbare dichter H.H. ter Balkt te eren en in leven te houden starten we een reeks programma’s

>