Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Theater a/d Rijn is een avontuurlijk, experimenteel vlakkevloertheater in het centrum van Arnhem. Het theater biedt een intiem podium aan nieuwe makers: van theater tot spoken word, van dansvoorstelling tot literaire bijeenkomst. Theater a/d Rijn programmeert zeer divers; van hiphop dansvoorstellingen tot teksttheater, met het experiment op de voorgrond. Als thuisbasis van productiehuis De Nieuwe Oost biedt het theater een platform voor opkomend nieuw talent én work in progress.

Marketing en communicatie – 24 uur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van de marketing & communicatie rondom de programmering in Theater a/d Rijn, passend bij de marketingstrategie. Je werft publiek voor de voorstellingen en onderhoudt contact met de gezelschappen en doelgroepen. Daarnaast beheer je de online kanalen, maak je nieuwsbrieven, beheer je de ticketing en verstuur je servicemails. Je zorgt hierbij voor eigen planningen en denkt na over nieuwe manieren om het publiek te bereiken. Je werkt in een klein, hecht en persoonlijk team, met veel ruimte voor initiatief met het hoofd marketing als direct aanspreekpunt.

Reageren kan tot woensdag 23 september

Bekijk hier de hele vacature

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

Geen Wintertuinfestival, maar Wintertuin2020

Coronaproof evenementen, zowel on- als offline, van september t/m december.

>

Najaarsprogramma Theater a/d Rijn online!

De Arnhemse Meisjes, Ludwig Bindervoet, Tim Hammer, Maison the Faux en Booi Kluiving zijn dit najaar te zien bij Theater a/d Rijn.

>

De Nieuwe Oost op de Bank | Deel 3

Het is een tijd waarin een nieuwe realiteit en dus nieuwe verhalen ontstaan. Lees over de initiatieven van onze makers.

>

Schrijfopdrachten voor meer dan duizend senioren

Makers van De Nieuwe Oost schreven opdrachten voor meer dan duizend senioren in verzorgingshuizen

>

Literaire Lokienprijs 2020 voor onze chapbooks

De tweejaarlijkse Lokienprijs is bedoeld voor een literaire organisatie, instelling of initiatief, werkend in de geest van Sybren Polet

>