Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

De Nieuwe Oost | Wintertuin is een literaire organisatie. We organiseren festivals en actuele literatuurprogramma’s waarin we fictie als gids gebruiken om deze tijd te vatten. Ook ontwikkelen we projecten die bijdragen aan een inclusieve samenleving. In deze impactprojecten komen mensen aan het woord die je vaak niet hoort, zoals ouderen in verzorgingshuizen of mensen met een vluchtverleden in azc’s. Binnen onze internationale schrijfprogramma’s werken auteurs, vertalers en literair professionals samen, over de grenzen van landen, continenten en talen heen.

Als Hoofd Bedrijfsvoering (24-28 uur) heb je een afwisselend takenpakket op het gebied van personeelsbeleid, financiën en facilitaire zaken.

Zo ben je als schakel tussen de directie en het team het aanspreekpunt voor alle medewerkers. Je draagt zorg voor het welzijn van het personeel en ziet toe op het contractbeheer en planning van personeelszaken. Ook zet je je in voor de scholing van personeel en organiseer je stafmeetings en evaluatiegesprekken.
Je leidt de afdeling Bureau, waarbij je nauw samenwerkt met de directeur, de bureauproducent en de controller. Hier organiseer je het het zakelijk bedrijf: je stuurt de administratie aan, houdt zicht op de backoffice en coördineert de jaarverantwoordingen.
Daarnaast maak je deel uit van het managementteam, dat naast de directeur bestaat uit drie afdelingshoofden.
Als veelzijdig en energiek Hoofd Bedrijfsvoering zet je tevens je zakelijke talent in bij de coördinatie van de fondsenwerving, bij het stroomlijnen van de financiële processen en bij het uitwerken van het strategische beleid.

Bekijk de vacature hier. 

Heb je interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 19 december naar info@wintertuin.nl t.a.v. Frank Tazelaar, directeur De Nieuwe Oost I Wintertuin. Bij vragen kun je mailen naar hetzelfde adres. De eerste gespreksronde staat gepland op 17 januari. We kijken uit naar je reactie!

Bekijk volledig nieuws overzicht

Meer nieuws

Decembercadeaus

Ben je op zoek naar een echt origineel cadeau voor de feestdagen? De Nieuwe Oost tipt de leukste decembercadeaus.

>

Kom jij stage lopen bij De Nieuwe Oost I Wintertuin?

Voor de periode februari-juni zoeken we stagiairs (x/v/m) bij de afdelingen Podium en Publiciteit.

>

De Generator leidt zakelijk talent binnen podiumkunsten op

Samenwerking in Oost-Nederland voor versterking culturele arbeidsmarkt

>

Wintertuinfestival verzet festivalavond naar tweede paasdag 18 april 2022

Wintertuinfestival verzet festivalavond naar tweede paasdag 18 april 2022

>

Eregast tijdens het Wintertuinfestival is Katarina Mitrović

De Servische schrijver Katarina Mitrović is de eerste genodigde in ons gloednieuwe internationale Writer in Residence-programma.

>