Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

De Nieuwe Oost I Wintertuin is op zoek naar een hoofd voor de Programma-afdeling (28 uur). We zoeken een ervaren leider die, met een vernieuwende blik op literaire publieksprogramma’s, de afdeling Programma stevig neerzet.

Als Hoofd Programma heb je een duidelijke artistieke visie. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn en organisatie van de festivals en producties en ziet waar mogelijkheden tot samenwerking liggen. Je leidt de afdeling Programma, die naast jou bestaat uit twee programmamakers, en zorgt voor aansluiting bij de andere afdelingen binnen de organisatie.

Naast het ontwikkelen van artistieke concepten, producties en programma’s en het invullen en organiseren van activiteiten, stuur je de communicatie en marketing en de uitvoerende productie van de activiteiten aan. Belangrijk is ook dat je de artistieke plannen vertaalt naar financiering; je maakt en beheert de begroting en draagt zorg voor subsidieaanvragen. Daarnaast ben je onderdeel van het managementteam.

Klik hier voor de vacature.

Heb je interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 31 oktober naar info@wintertuin.nl t.a.v. Frank Tazelaar, directeur De Nieuwe Oost | Wintertuin. Bij vragen kun je mailen naar hetzelfde adres.
De eerste gespreksronde staat gepland op 15 november. We kijken uit naar je reactie!

Meer nieuws

Vacature Financieel Medewerker / Administrateur De Nieuwe Oost | Pop [X-V-M]

We zoeken een proactieve en enthousiaste financieel medewerker / administrateur voor ons hechte team.

>

Deel je woorden en werk mee aan een nieuwe taal van en voor Zwolle

Productiehuizen De Nieuwe Oost | Wintertuin en Explore the North zoeken samen met kunstenaar Ahilan Ratnamohan deelnemers voor Pidgin Zwolle

>

Wintertuinfestival: kaartverkoop van start en programma rond!

Reken op gesprekken, interviews, podcasts, wandelingen en publicaties met onder meer Connie Palmen, David van Reybrouck en Hanna Bervoets.

>

Jordi Lammers maakt clubblad ‘Kunstgras’ voor Wintertuinsessie

Maker Jordi Lammers bracht voor zijn Wintertuinsessie literatuur en voetbal samen in het clubblad 'Kunstgras'.

>

Projectmanager CELA Europe gezocht

Voor het internationale project CELA is De Nieuwe Oost | Wintertuin op zoek naar een projectmanager.

>