Zoeken

Ja, ik ontvang

graag jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Maandelijkse schrijfwerkplaats in Nijmegen en Utrecht.

Literaturjugend is onze schrijfwerkplaats. Jonge schrijvers en dichters komen maandelijks bijeen en dragen in een informele setting voor uit werk dat nog niet af is. Ze krijgen feedback van andere schrijvers en van onze medewerkers. Zo werken de leden van Literaturjugend samen aan teksten en hun ontwikkeling als schrijver.

Iedereen is welkom, of je nu pas net begint met schrijven, of al jaren aan een roman werkt, of je nu thrillers schrijft, of experimentele poëzie, of misschien redigeer je graag. Na afloop van Literaturjugend is er ruim de tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje. Schrijven lijkt een solitaire aangelegenheid, maar niets is zo belangrijk als de ontmoeting met andere schrijvers. Kom dus uit je ivoren toren en voeg je bij Literaturjugend! Elke laatste dinsdag van de maand in Nijmegen en elke tweede donderdag van de maand in Utrecht. Deelname is gratis.

Literaturjugend op jouw evenement?

De Literaturjugend treedt regelmatig op tijdens culturele festivals en evenementen. Zo stonden ze onder andere op Manuscripta, het Lezersfeest, het Wintertuinfestival, Nieuwe Types en in Openluchttheater Vondelpark. De schrijvers uit Literaturjugend kunnen ingezet worden voor uiteenlopende schrijfopdrachten, ze kunnen live schrijven bij evenementen of symposia, sneldichten op typemachines als randprogrammering of literair stoelendansen.

Contactpersonen

Meedoen met de Literaturjugend in Nijmegen? Mail Wout

Literaturjugend boeken? Stuur Manouk een mailtje

Wil je een keer langskomen in Utrecht? Mail Laurens

Gerelateerde items