Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater

Ervaar ongekende passie en word bevangen door extase in OMG: de meest kleurrijke ceremonie die je ooit zult beleven. Vijf performers nemen je mee in een speels ritueel vol overtuiging, passie en bezieling om te voelen hoe ver ze kunnen gaan voordat ze in hogere sferen komen. Geen heiligheid. Geen preken. Wel verleidelijke blikken, springende lichamen op verende trampolines en collectieve euforie met een Oh my God-factor hoger dan de hemel.

Hoe geloven wij vandaag de dag en waarin? Durven we onvoorwaardelijk te kiezen voor onszelf, of staat het collectief centraal? Welke rol speelt het lichaam in de poging een eenheidsgevoel te creëren? Fysiek theatermaker Igor Vrebac (Macho Macho, TRÆNS en HEROES) onderzoekt met OMG zijn verhouding tot durven geloven. Met grote fascinatie voor het hogere nodigt de voorstelling uit om te ervaren wat er gebeurt als we geloven dat het ‘goddelijke’ zich in onszelf bevindt.

Met shining kostuums van Mirte Engelhard en de stuwende beats van componist Tonny Nobel brengt Igor Vrebac een larger than life queeste naar lijfelijke toewijding en overgave.

Language is not a problem, dus je fierce flamingo (a.k.a. BFF) is ook welkom.

OMG zou in de zomer van 2020 in première gaan, de voorstelling is uitgesteld ivm de maatregelen rondom het coronavirus. De voorstelling zal in 2021 alsnog worden gemaakt, meer informatie volgt in de komende maanden.

Volgende quote

Credits

Concept & maker: Igor Vrebac | Makers en performance: Inbal Abir, Nicole Geertruida, Max Laros, Anton van der Sluis en Ilija Surla | Kostuums en decor: Mirte Engelhard | Muziek: Tonny Nobel | Dramaturgie: Maarten Bos | Lichtontwerp: Rob Daanen | Fotografie: Bas de Brouwer | Productie: Stichting Igor Vrebac i.s.m. De Nieuwe Oost | Partners: Julidans en Podium Mozaïek | Met dank aan: Remy Draaijer

Met dank aan

Contactpersonen

Voor contact over boekingen, neem contact op met Linda

Voor marketing & publiciteit, neem contact op met Nienke

Gerelateerd nieuws

Nieuw: De Nieuwe Oost Academy

We starten onder de naam De Nieuwe Oost Academy met verdiepende bijeenkomsten met experts uit het veld.

TAGS: De Nieuwe Oost Academy Creative Producing

>

De Nieuwe Oost zie je overal deze zomer

Van het Limburg Festival in Roermond tot festival Hongerige Wolf in Groningen.

TAGS: theater dans literatuur muziek festivals

>

De Nieuwe Oost in 2,5 minuut!

Wat doet De Nieuwe Oost allemaal? Veel! Maar we hebben het, samen met NNFilm, in 2,5 minuut voor jou samengevat.

TAGS: dans literatuur pop multidisciplinair

>

Gerelateerde items