Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Igor Vrebac (1986) vindt inspiratie in hedendaagse popcultuur, eeuwenoude rituelen en het idee dat het goddelijke zich in ons bevindt. Voor zijn nieuwe voorstelling OMG (afkorting van het door op social media omarmde “Oh My God”) vraagt hij zich af hoe te geloven? Wat moet je doen om te geloven en wat doet geloof met jou?

OMG is een speelse ceremonie waarin drie performers je meenemen in hun beweeglijke rituelen. Ze pogen voorbij te gaan aan al dat ze kennen en kunnen. Wie komt er hoog, hoger, hoogst? Ze verwelkomen je in hun sportieve sferen waarin het lichaam onuitputtelijke sprongen maakt om in een andere dimensie te komen.

Een toegankelijke voorstelling vol bodylanguage.

Benieuwd naar het maakproces van de voorstelling? Op donderdag 15 april neemt Igor Vrebac je mee in het repetitieproces tijdens een digitaal Uurtje Oost.

Over de maker Igor Vrebac

Igor Vrebac maakte voorheen een drieluik rondom gender (Macho Macho, TRÆNS en HEROES) en werd in 2018 genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Dansdagen als aanstormend choreografietalent. Hij zoekt met zijn werk de fysieke grenzen van het lichaam op en brengt daarmee eigenaardige perspectieven op hedendaagse thema’s. Menselijk gedrag is zijn grootste inspiratiebron. OMG komt voort uit de diepgewortelde behoefte te onderzoeken hoe en waar wij vandaag de dag in geloven.

Volgende quote

Credits

Concept & maker: Igor Vrebac | Makers en performance: Inbal Abir, Max Laros, Anton van der Sluis  | Kostuums en decor: Mirte Engelhard | Muziek: Tonny Nobel | Dramaturgie: Maarten Bos | Lichtontwerp: Rob Daanen | Fotografie: Bas de Brouwer | Productie: Stichting Igor Vrebac i.s.m. De Nieuwe Oost | Partners: Julidans en Podium Mozaïek | Met dank aan: Remy Draaijer

Met steun van

Contactpersonen

Voor contact over boekingen, neem contact op met Linda

Voor marketing & publiciteit, neem contact op met Nienke

Gerelateerd nieuws

Uurtje Oost gaat Online Door! Reserveer je gratis ticket

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën.

TAGS:

>

Theater- en dansaanbod 2021-2022 bekend

Speciaal voor programmeurs, theaters en festivals bundelen we het aanbod van onze theater- en dansproducties in 2021-2022.

TAGS: theater dans aanbod

>

De Nieuwe Oost zie je overal deze zomer

Van het Limburg Festival in Roermond tot festival Hongerige Wolf in Groningen.

TAGS: theater dans literatuur muziek festivals

>