Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
makersnieuwsbrief

Na twee succesvolle edities van MULTICOLOUR, waarin ambitieuze dansers van Introdans hun eigen choreografieën presenteerden, slaan Introdans en De Nieuwe Oost opnieuw de handen ineen tijdens De Ontmoeting: NEXT. Dit keer komen – in samenwerking met Team NL – de twee werelden van dans en sport samen.

Choreograaf Adriaan Luteijn brengt met De Ontmoeting al sinds 2001 op baanbrekende wijze de meest uiteinlopende gastdansers samen met dansers van Introdans. Dit keer zullen vier dansers van Introdans als choreograaf samenwerken met 24 dansers ( 6 per choreograaf) van Introdans en vier olympische atleten van Team NL. Uitgangspunt is de routine van dagelijkse bewegingen en de bewegingskunst van de atleet.

De Ontmoeting is de ultieme gelegenheid voor het publiek en de performers zelf, om de kracht van de verbinding door dans te ervaren. Een dansvoorstelling die garant staat voor verrassing en onvermoede, nieuwe talenten. De vier voorstellingen van De Ontmoeting gaan in première in Theater aan de Rijn. Als onderdeel van de END OF SEASON-voorstelling in Stadstheater Arnhem is er tevens iedere avond een bijzondere ontmoeting te zien.

Tijdens End of Season (27, 28,29 juni om 20:15 in Stadstheater Arnhem) zijn er iedere avond twee bijzondere ontmoeting te zien.

Begeleiding: Adriaan Luteijn, Eve Hopkins | Dansers: Jurriën Schobben, Vincenzo Turiano, Aymeric Aude, Hayden Idrus | Productie: Introdans, De Nieuwe Oost

Duur: 1 uur inclusief pauze

Contactpersonen

Voor vragen over Marketing en Publiciteit kun je terecht bij Sandra

Gerelateerde items