Zoeken

Ja, ik ontvang graag
maandelijks jullie nieuws!

Ik ben geïnteresseerd in:

algemene nieuwsbrief
dans
literatuur
muziektheater
popmuziek
theater
EN

Mart van Berckel - 25 en 26 november

voorstelling zonder titel voor één toeschouwer 

Hoe maak je theater als er maar drie mensen in één ruimte aanwezig mogen zijn? Regisseur Mart van Berckel en actrice Laurien van Rijswijk gingen in mei, midden in de strenge lockdown, de uitdaging aan: op zoek naar de ontmoeting, verbinding en intimiteit die iedereen zo miste.

Het resultaat: een voorstelling voor één toeschouwer, één actrice en één technicus. De intieme performance is deze maand opnieuw te zien in Theater aan de Rijn.

Mart van Berckel is regisseur bij de De Nieuwe Oost. Laurien van Rijswijk is actrice en theatermaker. Beide studeerden ze in 2016 af aan ArtEZ in Arnhem. Zowel tijdens hun opleiding als daarna werkten ze samen aan voorstellingen, o.a. bij KASKO en Theater Sonnevanck.

Volgende quote

Over #radicaallokaal

Binnen #radicaallokaal vraagt De Nieuwe Oost makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’ van de anderhalvemetersamenleving. Iedere editie krijgt een maker of kunstenaar één week lang de vrijheid en support dit experiment in Theater a/d Rijn aan te gaan. Volledig lokaal – mét en vóór de stad.

Beleef in een timeslot van een uur work in progress van opvallende makers binnen de kaders van het nu. Daarna kun je in gesprek. De bar is open!

Steun de makers

Wil jij de makers van #radicaallokaal steunen? Doe dan een donatie op de ticketprijs. Alle donaties komen 100% bij de maker terecht. #supportyourlocals

Makers die meededen aan #radicaallokaal zijn Tim Hammer, Wensley Piqué, Ruben Chi, Danscollectief Arnhemse Meisjes, Booi Kluiving en MAISON the FAUX.

Lees hier meer over #radicaallokaal.

Contactpersonen

Voor vragen over programmering, neem contact op met Eve.

Voor vragen over marketing & communicatie, neem contact op met Nienke

Gerelateerd nieuws

Najaarsprogramma Theater a/d Rijn online!

De Arnhemse Meisjes, Ludwig Bindervoet, Tim Hammer, Maison the Faux en Booi Kluiving zijn dit najaar te zien bij Theater a/d Rijn.

TAGS:

>

De Nieuwe Oost op de Bank | Deel 3

Het is een tijd waarin een nieuwe realiteit en dus nieuwe verhalen ontstaan. Lees over de initiatieven van onze makers.

TAGS:

>

De Nieuwe Oost gaat #radicaallokaal in Theater a/d Rijn

Binnen #radicaallokaal vragen wij makers zichzelf en hun werk opnieuw uit te vinden binnen het ‘nieuwe normaal’.

TAGS: Theater a/d Rijn makers arnhem

>